pokazila sa mi moja nová mp4, nechce sa zapnut. Nie je vybitá, lebo som ju nabijala, a okrem toho ona ked sa nabija tak sa vždy sama od seba zapne a vtedy sa nezapla.
Mne sa stalo to istéé.. ( A dal som to reklamovať, len po necelom týžni sa mi to stalo znova..a tí bujaci, že to je moja chyba..že druhýkrát, ak ju budem cem reklamovať, tak za opravu zaplatím..tak som sa na to vysral..a očkám na Jéééžiška..
Treba prepalit podla mna firmware a pojde znova ovsem ak to nie je hardwarova chyba bo ak hej tak kos kedze obchod je az v Nemecku ale ak nie tak prepalit firmware ktory je na stranke vyrobcu tej Mp4-ky
Mne to urobil prehrávač keď bol ešte vcelku nový...
Ja som vtedy našla na internete novší firmware aj s návodom pre blbcov a odvtedy prehrávač funguje a som s ním spokojná (a myslím že na tomto postupe je najťažšie nájsť ten firmware, podľa návodu to potom zvládneš aj keď nie si technický typ
skus pozret ci neni v ponuke v nejakom slovenskom obchode ten isty typ, kup si tu na slovensku a za par dni chod vratit tu tvoju povodnu a povedz co robi, ze sa neda zapnut ci co.Aaa najprv by som skusila tiez ten novy firmver nejaky..Drzim palec!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Ja som vtedy našla na internete novší firmware aj s návodom pre blbcov a odvtedy prehrávač funguje a som s ním spokojná (a myslím že na tomto postupe je najťažšie nájsť ten firmware, podľa návodu to potom zvládneš aj keď nie si technický typ