Co sa viac z tychto dvoch oplati ist studovat. Mam vacsie vedomosti na techniku lenze to by ma asi nebavilo, a medicina je zase narocna na cas, ale pekne v buducnosti vynasa.. A este sa chcem spytat, ze co obsahuje taka piprava na maturitu z chemie a bi
ak máš väčšie vedomosti na techniku tak usudzujem, že ti ide matematika a ja som vždy obdivoval ľudí na technikách, ktorí matematiku majú v sebe. ak by mi šla matematika (čo nejde) určite by som radšej šiel na techniku.
Podla toho co pises, by si nemal ist ani tam ani tam... ked si si nie isty, tak pre teba neni ani jedno ani druhe... Aj technika je narocna na cas, dokonca narocnejsia... to by si sa cudoval a myslim, ze lekar nezarobi tolko co dobry inzinier
daj si dva listocky a do kazdeho napis jedno..a ktory si vyzrebujes tak na to chod !....ale nie...ja by som isla radsej na medicinu..tiez som o tom uvazovala
Môj zlatý, asi ťa sklamem...ale ľudia nezvyknú študovať medicínu kvôli tomu,že to je zlatá baňa. Čo si myslím,že ani nie je...pokiaľ netúžiš byť vyslovene doktorom, žijúcim na úplatkom.
FCHPT fchpt.stuba.sk ..... super skola.... tazka jak rit , ale ked ju vystudujes mas o seba postarane... 100% zamestanost 13 rokov vyhlasena za najlepsiu skolu v strednej Europe...
medicina nevynasa pretoze sa nerobi pre peniaze. tie su odmenou za dobre odvedenu pracu a tu mozes odvadzat ak ta nieco bavi, je to praca s ludmi a ludia to vycitia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
lebo pacienti sú tovar ako autiaky.......opravíš a frčia............
puding sa mi prieči v krku, keď počúvam takéto úvahy......
výsledok: technika z dôvodu nulovej empatie a pocitu zodpovednosti