NAJ HUDBA AKA MOZE BIT JA OSOBNE POCUVAM TECHNO OD SVOJICH 8 ROKOV A TO MA NAUCIL POCUVAT SAM FOTER HEH HALUZ NO JA OSOBNE CUVAM TVRDSIU HUDBU NEZ CUVAL NAPRIKLAD : SCHRANZ , HARD TECHNO , PROGRESIV , TRANCE A SEM TAM HOUSE THA LUDKOVIA AK MATE ZAUJEM O
RAW..Hovorí ti neco netiketa..néé?? ta hľa na mňa.. Vypni CL..Bo ti budú vpísovať do profilu aký si kakaný.. Múdra rada..ta ber na vedomie..vid. moja skúsenosť so showbusiness-om na birdzi.. dedo vševedo..
Ale hľa k téme..pokiaľ to neni D´N´B, tak to môžem..ale spomedzi hentých, tak asi ten trance najvác..
mini question...napriklad na Raw16.co sa ti paci na takej hudbe preboha?sak je tam same len tuc tuc tuc a furt sa to len opakuje....raz som bola na takej technoparty a skoro mi preplo z toho ze sa 12 minut opakuje ten isty usek hudby :C
hm komu sa to nepači proste tak tu hudbu ani nepochopi a vidi v tom len tuc tuc.. ja ju počuvam taky asi od ... rokov a veľmi sa na nej viem zabawit a vyburcovat.. sice vypočujem si aj hip-hop ale ako autor napisal techno 4 ever a asi si ho dam zahrat aj na svadobnom pochode
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Ale hľa k téme..pokiaľ to neni D´N´B, tak to môžem..ale spomedzi hentých, tak asi ten trance najvác..