jeeej Blank & Jones-Desire(Ambient mix),tiesto-just be (antillas club mix),Estuera-Palma Solane,LNQ-People I Used to Know,dj_tiesto-in_my_memory-ute,Dreden,Gabriel-Arcadia,dj_tiesto-battleship_grey-ute,Blank,Bobo,Jones-Perfect Silence [E-Craig's 212 Remix],Tiësto Ft. Christian Burns - In The Dark
Pokiaľ ide o dobré veci, nemám nič proti. Keď tam ale už 8. krát loopuje to isté TUC-TUC-TUC-TUC, do toho jediný synťák a po minúte sa pridá druhý, to fakt nie... to mi pripadá ako hudba pre debilov, ktorým to pomaly dopaľuje a potrebujú to do seba takto nahustiť
Ak je to však niečo "inteligentné", kde sa stále niečo deje (trošku originálnejšie bicie, viac layerov či zaujímavý bassline), jo, vtedy rád odolám.
nejakí producenti čo ma zatiaľ oslovili : Mark Schulz, Ferry Corsten, ATB... (najmä vocal trance)
celkovo však z elektro scény dávam prednosť DnB (liquid funk), to je oproti trancu a podobným odrodám niekde inde
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
atd..
Ak je to však niečo "inteligentné", kde sa stále niečo deje (trošku originálnejšie bicie, viac layerov či zaujímavý bassline), jo, vtedy rád odolám.
nejakí producenti čo ma zatiaľ oslovili : Mark Schulz, Ferry Corsten, ATB... (najmä vocal trance)
celkovo však z elektro scény dávam prednosť DnB (liquid funk), to je oproti trancu a podobným odrodám niekde inde