vzťah založený na materiálnych statkoch veľmi rýchlo vyčerpá svoj potenciál a stane sa pre obe zúčastnené strany nepríjemnou skúsenosťou...teda s výnimkou zlatokopiek..tie z toho žijú
hm....no, snad nie som jedina, ...ja nehovorim, ze darcek nepotesi, ale vztah ..no neviem, zakladam ho na inych veciach....a citim sa, zvlastne, ked dostavam darceky od chlapov...
keby som povedala, ze ja na nho nemyslim, klamala by som...v tomto sme si podobni...myslim baby a chalani, akurat baby to nikdy nepriznaju, pokial niesu povahovo ako ja ...napr.
ja som so svojím vyše roka a popravde stále sa cítim trochu neistá keď mi dá alebo chce dať darček.. mne stačí keď ma pobozká a dá mi nejakú púpavu ktorú odtrhne cestou za mnou alebo čokoľvek, ak by aj bez kvietku tak len proste že je so mnou.. vtedy sa necítim že som mu niečo dlžná, alebo proste fungujem bez rozpakov že ach jaj on mi dal darček..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Prečo všetky baby majú pocit, že chalani myslia len na sex ?