Chcem sa opytat mala som sex 7.2 a o tyzden na to mi prisla menstruacia silna so zrazeninami krvy(este som taku nemala) trvala 7dni,odvtedy som zacala pocitovat tlak v podbrusku ktore ma obcas zaboli a boli ma aj hlava plus som fajciarka a minule sa mi sp
omg ľudia na to ten ten vymysleli -.-
proste si ho urob a je to, čo je ti z našej štatistickej matematiky, skôr tak budeš mať falošné nádeje
a ked už aj tak pôjdeš k lekárovi tak čo
moko, to nie sú zrazeniny ale výstielka maternice, ktorá sa odlupuje, pretože je zbytočná keď neotehotnieš a to, že si mala menštruáciu samo o sebe znamená že tehotná nie si. to vás v škole neučili???
ja som si teraz uvedomila, že (napriek mojej momentálne pre väčšinu asi nie najideálnejšej životnej situácie) keby som otehotnela, tak by mi bolo proste fájn fájn fájn a hrozne by som si to užívala a všade každému chválila a všetko by bolo farebné a krásne a slnečné a všetky voľné veci by som okašľala a nosila by som len obtiahnuté všetko, aby bolo bruško čo najviac viditeľné!!
veď si kúp ten test, za dve eurá máš dva : ) keď sa snažíte o bábo, tak to nechaj plávať, nesleduj sa, bábo sa prihlási keď tam bude. ale nefajči, dokonca by som zvážila aj vysadiŤ lepok, skrátka nebrať látky na ktorých by mohlo bábo byť závislé hneď jak sa narodí. na upravenie týchto ženských problémov (baby a babky vravia že aj k otehotneniu) pomáha alchemilkový čaj/výluh. keby niečo
@candy36 ale ano, aj s kusmi vystelky maternice, ak ma nizsiu hladinu hormonov, ktore cely tento proces riadia a teda sa ten bordel (samozrejme daleko od vajicka, inak by sa len tazko /ak vobec/ zachytilo v maternici) este nestihol dostat z tela von. Podla internetu sa to stava celkom casto a zeny prve mesiace ani nevedia, ze su tehotne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
inak to si daj patentovat
proste si ho urob a je to, čo je ti z našej štatistickej matematiky, skôr tak budeš mať falošné nádeje
a ked už aj tak pôjdeš k lekárovi tak čo
:letim:
A inak @10
A áno, šanca, že si tehotná tam je, tak si urob test abo makaj na gyndu :ehm: