Same diskusie - SOM TEHOTNA ? a neviem co.Sak sa spamatajte akoze bud si budem davat riaaaaaadne bacha a ratat so vsetkym alebo ked mate taaaky nehorazny strach ta si nechajte o sexe zdat ... je to trapne a nezodpovedne
jj mnozit sa chcu ale potom sa stazuju ked im nebodaj meskaju kramy..sry za vyraz ale co vaam clovek pomoze ked nedavate bacha..bud smer lekaren kup test ci smer gynda a prehliadka..alebo ked je vysledok zly sa odstrel..co ma uz clovek an to napisat..
Aaaaaa... sa nesmejte, ja som asi tiez tehotny.. poradte mi...
Robim si picu aj ja som si vsimol, ze dnesne deti (mladez) sa hraju straaaasne na dospelých a pritom ani nevedia nic o sexe a o ehmmm... rozmnozovani... ked to len vecne: "on sa do mna sprvil, som teraz tehotna?" No samozrejme!!!!!!!! confused:ol
Tym ze si zalozila tuto diskuiu vyriesi akurat velke hoooovienko a takytchto diskusii tu zacne esce vac pribudat .... mozes snad za to, ze dzeci su drbnute ? niije.. ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
A bodka Btw to KISS (v 3. prispevku) znamena Keep It Simple Stupid?
KISS - HOTTER THAN HELL
7. ok tesim sa
10. hej asi tak
Robim si picu aj ja som si vsimol, ze dnesne deti (mladez) sa hraju straaaasne na dospelých a pritom ani nevedia nic o sexe a o ehmmm... rozmnozovani... ked to len vecne: "on sa do mna sprvil, som teraz tehotna?" No samozrejme!!!!!!!! confused:ol