Keby som bo chlapec tak sa obesim .. ale ako muz uz mozem legalne nadobudnut zbran, takze by som si spravil zbrojny preukaz a potom sa legalne odstrelil.
Tak, ako píše v @2. Podľa mňa, záleži to od veku. Kebyže mi teraz v 20r. priateľka povedala, že je tehotná, tak neviem. Skazilo by mi to plány. V 30r. to pochopím, ale v 20r. no neviem. Poznám mnoho párov, ktorí to prekonali v mladom veku, ale ja si nemyslím žeby som sa cítil na to.
Stačí, že ku nám chodí priateľkina mladšia sestra na návštevy. To človeka zrujnuje. Hyperaktivita prvého stupňa.
Ja by som sa určite aj potešil, ale aj bál. Asi by som musel ísť do zahraničia za prácou, aspoň kým sa to narodí. Rozhodne by som v tom ale nenechal dievča samé.
nechcene a nečakane... skôr ako od veku si myslím, že záleží od mentálnej vyspelosti... a od zázemia, finančnej situácie... každý chlap inak, nedá sa povedať, ako sa zachová nejaký jeden...
no v prvom rade už by sa postavil ,vtedy ked to bolo očividne nepotrebné lebo z toho musím znášať dôsledky....a v druhom rade by som tlačil partnerku do interupcie pretože to nepovažujem za nejaku vraždu a podobne prijebane nazory co som nato počul....proste je to podla mna lepšie ako keby sa malo stať ,že sa narodí a nebudem mu dat všetko ako som chcel ,poprípade ho musel opustit ako opustila mna matka ked som mal 3 ...to radšej ten plod ktorý aj tak nemá dušu,spomienky nič zabit a počkat si nato kedy by som sa nato 100% citil,že mu viem dat všetko tak aby mal detstvo a život poriadny
zlakol by som sa, lebo priatelku nemam. Poslal by som ju k psychiatrovi. Poznal som chalana, ktory to mal v pici a rozisiel sa s nou, tiez iny pripad, co ju nechcel, ale potom sa dali dokopy. Ine pfipady som nepocul. Necakane sa neda. Vzdy je sanca, ak si to chalan neuvedomuje, je debil
Je dobré sa správať zodpovedne už predtým... chcem dodržať predmanželskú čistotu. Lebo viem od druhých párov, že je to lepšie. Nechcem mať sex so ženou, ktorej som nesľúbil, že ju budem milovať do smrti, za každých okolností...
Neviem ako by som sa zachoval, mozno by priatelka dostala strach a chcela by ist na potrat a ja by som ju zo strachu podporil. Na druhej strane, ak by si dieta chcela nechat, tak by som jej nemohol povedat nic, nasledne by som bud ostal a podporil ju, alebo zdupkal ako chudak. Nebudem pisat, ako by som sa zachoval, pretoze to neviem ani ja sam.
Ja som toho nazoru ze 9 mesiacov je dost dlha doba na to aby si dvaja ludia dokazali dat zivot do poriadku aspon do takej miery aby to male cudo zvladli cize mi pride trochu blbe ked niekto povie ze este nie je pripraveny...
podla okolnosti ...niektory su ako deti a este k tomu deti bez penazi a najhorsia kombinacia dieta, bez penazi a bez ambicii kedy neviem co chcem to je uz zle a ani to nezacalo /myslim spoluzitie/
Ale videl som aj mladeho - so zivotnym cielom za ktorym nekompromisne isiel aj v sukromi ,praci a to je radost byt s niekym kto ma sebadoveru a nemysli ako egoista a ma zivotne priority vyjasnene.
@jurito a to vieš že žena potom môže mať už problémy s otehotnením? o psychike ani nevravím? a na to si myslel že rozhodneš za iný život? a nie len za to dieťa ale aj za frajerku? tak mu nedáš všetko čo by si chcel, ale toto je primitivizmus prvého stupna takýto chalani.... kiež by s tebou chceli ísť na potrat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Stačí, že ku nám chodí priateľkina mladšia sestra na návštevy. To človeka zrujnuje. Hyperaktivita prvého stupňa.
Ale, ako pozerám, sú tu aj baby, ktoré tuším v 15r-16r. už majú svoje dieťa a pred nimi skláňam poklonu a obdiv.
Chlapi po čase zmäknú..
Ale videl som aj mladeho - so zivotnym cielom za ktorym nekompromisne isiel aj v sukromi ,praci a to je radost byt s niekym kto ma sebadoveru a nemysli ako egoista a ma zivotne priority vyjasnene.