preco ste si po nechranenom sexe nedali tabletku? ak je to este do 8. tyzdna myslim, tak sa da ist na interupciu..
no je toto fer? mne to tiez meska, tiez mam strasne obavy ale vobec si to nezasluzim lebo nikdy som nebola takto vymleta a vzdy som sa chranila. strasne to neni fer.
@mia246 prakticky ona je pod 15 a on je trestne zodpovedný, ale je to iba teoretická šanca, že pôjde sedieť. Skôr typujem mastné peniaze a 13 ročná na potrat čo zaplatia jeho rodičia.
tschááá ešteže má 13 a pol, lebo keby mala 13 to by bol iný prúser keď nevieš, ne*eb ! viem, že je to vtipné lebo aj ja mám 13 (teda 13 a niečo po pol! ale tak práve z môjho pohľadu je to ... no, ako to povedať.. keby som mala byť teraz tehotná tak sa radšej zabijem jednoznačne však treba zobrať dievča za ruku a spoločne sa podeliť o tento zážitok s rodičmi
modli sa aby test klamal a nebola tehotná, a modli sa aby ťa nezabili jej a tvoji rodičia a aby si nemal prúser za zneužitie maloletej..kedže ani 15 nemá...preboha povedz mi KDE STE MALI ROZUM? treba rozmýšľať MOZGOM a nie KKTOM ktorého máš medzi nohami
Tazko povedat, ci je, ci nie je (testy nie su 100 percentne), ale toto su vazne veci, pred takymi aj treba rozmyslat! Ak nahodou je, tak budes mat velky problem. Ked ma 13, tak to neutaji ani pred rodicmi, a uz vobec nie pred zakonom! A v tom pripade mas velky problem. Ak nie je tehotna, tak pokial mas rozum, snaz sa z toho poucit, nabuduce zapoj aj rozum a nespravaj sa ako decko, ktore silou-mocou musi mat co chce. Drzim palec
Narodí sa ti pekné dieťa, tovji rodičia sa budú o neho musieť postarať a teda ochudobniete a po strednej budeš museiť začať robiť aby si si mohol kúpiť vlastný byt keďže ťa fotrovci z toho ich vyhodia. Tvoja priateľka si nájde nového a ty budeš platiť alimenty najmenej 15 rokov (to si mohol mať auto za tie peniaze) ak teda budeš mať z čoho alebo budeš behať po úradoch lebo máš nízke vzdelanie (ona už hádam v tom čase dostane občiansky). Staneš sa bezdomovcom alebo rušňovodičom.....a zostarenš sám
Ale nie robím si srandu ......pekné dieťa sa ti nenarodí
@mia246 jedine ak chcú, aby jej dieťa ostalo. Teoreticky to možné je ak mama pôjde na materskú > myslím jej mama. A otcovstvo by nemal byť problém vzhľadom na ich vek, ale tak neviem, nemám skúsenosti ohľadom takýchto prípadov a ako sa sudca zachová či policajti. Teoreticky je možné zamrieť otca dieťaťa a tým ho kryť.
Ježíš šak ma lapí infarkt... Sorry, ale ak je to pravda, tak ti chýba iba lano na obesenie... A musím povedať, že tá tvoja "frajerka" musí byť riadne narušená, keď ani trochu nepremýšľa a o tebe ani nehovorím, že aký si múdry!
Keď si to už tak s tým pánom dole nevedel tak vydržať tak si si ho mal nechať vyfajčiť keď máš 13 a pol ročnú frajerku a v živote si nevidel a nepočul o kondóme pretože žiješ asi niekde v juhoafrickej republike!
wtf ? prepáč ale ty máš 15 a ona 13 rokov?a riešite sex? keď sa chceš hrať na dospelého,tak aj rieš veci ako dospelý.a pokiaľ si dieťa, nemaj sex s iným dieťaťom. radšej končím koment, lebo by som sa nezdržala......
Skutočnosť je, že teraz "je IN" si to rozdať bez rozmýšľania hoci kde s hocikým, po 10 minutách od spoznania hovoriť ako sa ľúbia a dopadne to takto, že deti majú deti.
Ak to je real, tak v každom prípade má slečna po srande. Či už v prípade, že si dieťa nechá alebo pôjde na potrat. A celý život potom ľutovať, prečo to tak dopadlo, no fasa predstava.
Ach jaj.. A keď deti majú deti... Tie väčšie deti za mrežami a menšie zasa v decáku... Sorry ľudia, ale nechápem logike tohto chlapca! Toto už nie je o nezodpovednosti ale skôr o čírej debilite. Nebolo by si lepšie vyleštiť si doma bambus a počkať si, kým pipka bude mať aspoň 15 (a pol) ??
vy ste sprostí O.O ona aj ty. 13 a pol, dievča má asi o koliesko menej (teraz možno v bruchu o pár viac) a ty, najebať sa v 15 rokoch tak, že vlezieš do 13 ročnej a potom sa na to vyhováraš. Čo myslíš, čo ti môžeme poradiť? Ak pôjde na interupciu, ver tomu, že sa to jej rodičia budú musieť dozvedieť, lebo bez ich súhlasu nič také nebude + dievča možno bude mať fyzickú aj psychickú traumu z toho zákroku, nakoľko ani nebrala antikoncepciu, štát jej potrat nepreplatí, takže si pripravte lóve. Alebo si to nechajte, a môžeš chlapček pekne makať po stavbách. To je tak, keď títo jebnutí puberťáci rozmýšľajú kokotom! do 17 minimálne by som vám nariadila niečo ako pás cudnosti.
Ja neviem akú radu do života chceš. použi ROZUM v budúcnosti.
Preto si myslím, že by malo byť rodičovstvo normálne povolené licenciou, ako napríklad vodičák robili by sa IQ testy, rodičovské a pedagogické minimum, dokazovala by sa finančná situácia... nezabránilo by to 15 ročnému oplodniť v opitosti trinásť (a pol!) ročnú, ale zabránilo by to dvom 40tnikom mať 15 ročného čo by sa opil a oplodnil 13 (a pol!!) ročnú...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
128 komentov
no je toto fer? mne to tiez meska, tiez mam strasne obavy ale vobec si to nezasluzim lebo nikdy som nebola takto vymleta a vzdy som sa chranila. strasne to neni fer.
ake mile
ti to ani neni blbe jebat s 13tkou? O_______o
U MAD BRO? Boha to už presluhujem ja o chvíľku
a autorovi témy blahoželám
» pokec.azet.sk/hip-hop1315...
@lawey no abo keby test ukazal fajku, tak by cakala nike-decko
@marek563 alkohol neospravedlňuje, kokot si aj tak...
Kazdopadne successful troll
nezabudaj,v akom som rozpolozeni,mozem si rypnut...
a k téme :
.
.
.
dobre, radšej nič.
Umrite prosím vás obaja. Čo najrýchlejšie.
» imaginelifewithoutx.files.wordpress.com/2011/12/funny-d...
Ale nie robím si srandu ......pekné dieťa sa ti nenarodí
potom pošli foto.
a) je to pravda a pytas s na fore co mas robit namiesto toho by si to nejako riesil
b ) si fake a bavis sa napriek tomu ze je to uplne NEORIGINALNA tema
cmuk
No ešte to ti chýba ku šťastiu?
Bla » www.google.sk/imgres?q=facepa... (ne)šťastný otecko!
Keď si to už tak s tým pánom dole nevedel tak vydržať tak si si ho mal nechať vyfajčiť keď máš 13 a pol ročnú frajerku a v živote si nevidel a nepočul o kondóme pretože žiješ asi niekde v juhoafrickej republike!
...Lesenarsku trubku by som na nich zlamal !
Detiska debilne, degenerovane !!!
@sandy114 že to je fake je isté
Pred 5 dňami
HIP-HOP1315:
„Na Vianoce chcem chlapa!:- ”
21.12.2011 22:41
Staršie ako týždeň
HIP-HOP1315:
„Som tu len na skok! ”
19.12.2011 0:28
HIP-HOP1315:
„Koniec veľkej lásky!”
16.12.2011 16:54
Staršie ako 3 týždne
HIP-HOP1315:
„Miška volá Rommyho ...Rommy volá Mišku ”
5.12.2011 22:18
HIP-HOP1315:
„Milujem ho ”
5.12.2011 22:13
HIP-HOP1315:
„Milujem ho ”
@tinka246 pekna profilovka
Ak to je real, tak v každom prípade má slečna po srande. Či už v prípade, že si dieťa nechá alebo pôjde na potrat. A celý život potom ľutovať, prečo to tak dopadlo, no fasa predstava.
Aha, no tak to mi je ľúto Treba s tým začať dačo robiť
Ja neviem akú radu do života chceš. použi ROZUM v budúcnosti.
tiež som v takom veku ako oni dvaja..teda medzi nimi..ale neberte tak, že všeteci v našom veku sú takí SPROSTÍ!!! O_o
tehotensky je najskor 2-3 tyzdne po styku ako tak presny