Patrím asi medzi najliberálnejších ľudí na tejto planéte....nejsom rasistka, rešpektujem homosexuálov....dokážem prekusnúť asi všetko..ale toto asi neprekusnem Ide o chlapíka(američana) ktorý sa narodil ako žena, bola lesba a zamilovala sa do nejakej in
Ale no...prečo??Však keď raz túžia po dieťati tak prečo nie...ale zase bude to dieťatko fakt že chudák-má dve mamy a dokonca tá čo ho vynosí je ako chlap.Nechcela by som
Nie je to najnormálnejšie, ale nie som proti-keď to ináč nešlo...
neviem toto mi pride fakt priserne divne....a ked tak nad tým uvažujem, možno to dieťa ani nebude normalne...sice uz asi osem rokov neberie testosteron(comu velmi nerozumiem,lebo na fotke je zarastený) ale myslim si ze na tom dieťati by to mohlo zanechať strasne nasledky......
Na dieťati??Je to možné..ale v každom prípade-myslím že obe/obaja vedia do čoho šli a tiež vedia, že je tam veľké riziko...len čo na to hovoria lekári...
Preco by to malo byt chore? Vsetko sa da ... a mozno ide aj o tie miliony ... vsak v sviaciarskej banke je ulozene neviem kolko milionov pre toho chlapa ktory sa da oplodnit a to dieta bude nosti vo svojom bruchu. Ideta sa musi naordiit zive a aj on musi prezit. Takto bude mat aj peniazky a aspon aj chlap zisti, ake to je nsoti daku tarchu na bruchu. Alebo neviete zniest to, ze sa o nom budu nosit chyri mne to nevadi vobec. A zelam mu nech sa mu to podari.
Cooo na tomto svete uz vsetkym jebe to co uz je za humus tak to rovno si to mozme vseci davat vyoperovat kare a budeme rodit nie choreee takych na psychiatriu alebo prepanaciu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Nie je to najnormálnejšie, ale nie som proti-keď to ináč nešlo...
Ale no toto, wou...svet je plný možností
ja som len zvedavá ako dopadne to dieťa...
» www.bleskovky.sk/cl/13/228651/V-...
patrí k tomu aj ta pomlcka na konci
to predosle má už mesiace