jaj maniaci kzda je doba jedinecna ale co jest pravda ze v 5 je ich asi najviac a mate tam 1 2 3 ako bonus plus devil within tak a este tempo boja je rychlejsie a postavy maju dalsie nove utoky
@10 plus toto bola tema o tekkenovy vseobecne!! nie o tom ktori tekken je najlepsii!! aj tak sa mi zda trapne, tu po stvrt roku napisat ostatnim ze nevedia co pisu. ked v tej dobe, tekkena 6 nemal asi nikto. plus malo ludi ps3. na xbox360 neviem ci uz vyd siel. ale rozhodne na xbox su aj podla mna lepsie bojovki a nie nejake obohrany tekken.( z..v podstate kozmetickimi upravami plus vylepseniamy vyplivajucimi z lepsieho hardwaru)
@smajlgirl !!! 6???, xD to scem!!! xD to poznám aj mňa bolívajú ked to hrám xD jak divý ty kks ...ale toto že ty takého tak to sem nečekal no dobre teda a máš aj nejakého oblúbenca?? xD
@smajlgirl xD pokusim sa ale ten vypada tak tajemne ale v pohode moze byt ....a ten/ta Leo vypada jak minato ...ja sem mal v 5-ke asi 3 ci 4 oblubenych xD
@smajlgirl xD yoshimitsu a aj hwoarang s tyma hram stale yoshimitsu- davam vselijake komba a vim aj premety ze ti ubere aj vic nez polku zivota a potom si vim dobit aj zivot xD tam si sedne a divne hybe mecem xD ....a hwoarang- proste kopy ... a to ja rád tez komba s nohama
@smajlgirl jj....teho musim nejak dostat do ruky xD myslim ze musim sa k temu dostat .....ok ok lebo nam este daju Ban ....nas vyhoda a zrusa nam ucty na birdzi xD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
inac 5 je super.
ty ktory si este v tejto dobe myslia ze tekken 5 ma dobru grafike nebudu chapat zo 6!!!
1. Lepsia grafika
2. Vylepsene collision box
3. Bound system
4. Multilevelove bojiska
5. Specialne "item" pohyby
6. Nove charaktery
7. Rage system
8. Rozsiahlejsi ranking
9. Kazuya uz nie je najlepsim zavodnikom (konecne!)
10. Multiplatformove vydanie (PS3 a XBOX360)
11. Kazdy zavodnik ma 10 frames na jab
12. Kazdy charakter ma nove pohyby
Na viac si nespominam. Ja to hravam profesionalne. Neviem, ci aj na Slovensku je Tekken scena, ale tu v Irsku je obrovska.
Nemá to chybu!
Už mám odtlaky na palcoch
Ma bolia prsty jak hovado čo tu bojujem s ujom jak o život xD
Jasne..
Sergeia Dragunova
Povedz
Výborný je!
Leo je zasran nevie sa biť
Jo, komplet.
Bob je geniálny sa idem ušťať, keď niekoho od*ebe bruchom
Áno, ano ten.
Hwoarang, Lili, Julia Chang..
A Yoshimitsu !!!
Hej, oni sú fajn.
Ale Dragunova nevymením za nic
A už sem nepíšme
Dvacattisíc príspevkov krista
moje meno je s malým!
nepíš S.... ale s..... ked už
A hej..
A furt je jednak šikovný
@SmaJgiRl sorac vALcO uz sa to nestane...