Ahojte, chcem sa spýtať, ako by ste reagovali, kebyže spoznáte človeka, ktorého ste videli dovtedy náhodne asi len 2-3x a dali ste mu svoje číslo a on by vám od tej chvíle niekoľko krát týždenne volal (niekedy aj každý deň), že sa chce stretnúť, napriek t
@ubosko@midnight Na to, prečo sme si vymenili čísla bol naozaj dobrý dôvod (o tom tu nebudem písať). Okrem toho aj keď som sa s ním stretla len pár krát tak viem, že je to skutočne veľmi fajn človek.
A ja som to tu nepísala iba tak, vážne by ma zaujímalo, či by vám to prekážalo, alebo nie. Pretože ja mám skôr výčitky sama zo seba, že mi to vadí a preto neviem ako mu to povedať. Neriešte tu prosím túto konkrétnu situáciu.
tak mu skús povedať e si veľmi zaneprázdnený človek a nemôžeš si dovoliť furt telefonovať....a ak to nepochopí tak jednoducho povedz že nechceš aby ti volal....a uvidíš aký to buje mať účinok...
no, takto, aktualne sa mi to deje typka som raz stretla v bare, dala som mu svoje cislo.. a pozname Mirku, ze nebola triezva, tak neviem ani ako vyzeral poriadne, neviem, AKO SA VOLA.. a odvtedy mi neustale telefonuje a chce ist na rande, a viem len jeho povolanie, tak ho mam ulozeneho ako "exekutor" a minule, ked mi volal a spolubyvajuca zbadala, kto mi vola, tak sa zlakla, co mam za problemy no a ja som mu povedala, ze ja takto von nepojdem, ze nemam cas a tak, ale ze ked pojdem dade von do baru ze mu zavolam
ako nevadi mi to dajako extra, je to mile, ale tak dakedy to moze byt hranicne so psychopatiou...
Zažila som, najprv som sa snažila odbiť ho milými slovami, ale potom som pochopila, že ten človek jednoducho nechápeš, čo mu hovorím, tak som mu to povedala "nadrzovku" a odvtedy mám od neho pokoj.
@azizi neznášam, ak to niekto preháňa. mne vadí, ak mi dotyčný neustále volá, píše, prezváňa...a tým neustále, myslím, neustále. mám takú skúsenosť, že sme sa spoznali, vymenili si čísla, spočiatku to bolo fajn, ale potom mi mobil vyzváňal neustále až som z toho bola na nervy, povedala som mu, že najbližšie sa stretneme, keď sa mne bude dať a zatiaľ sa mi nedalo :d
Vadilo, mne jedno také stretnutie dopadlo katastrofálne, bohužiaľ on si nič neuvedomil a nič mu nedochádzalo a v jednom kuse mi volal, písal a nakoniec som mu povedala na rovinu všetko a nech mi nevolá lebo mu nedvihnem a zabralo
Poväčšinou nedávam číslo, ked mi pripadá otravný... ale asi by som nezdvíhala...alebo dohodla sa na stretku a neprišla-tak by som ho odplašila, ja viem som zlá ale on môže byť tiež
aspon vies, ze ma o teba niekto zaujem, a este ked je starsi, mozes sa pochvalit po diskoteke mi tiez volaju nezname cisla, vacsinou si ani nepamatam, s kym som sa bavil ked mu to nebudes dvihat, tak ho to prestane bavit po chvilke
Zažila som obdobnú situáciu s bývalým spolužiakom. Keď som sa s ním zoznámila, pôsobil ako celkom v pohode človek. Ale potom najbližších pár týždňov, asi môj milý prístup chápal ako nejaký záujem z mojej strany, alebo neviem, ale začal byť vyslovene otravný až vtieravý... Snažil sa tráviť so mnou každú chvíľu, aj keď som mu vyslovene povedala, že chcem byť chvíľu sama. Musela som začať byť vyslovene nepríjemná aby s tým prestal. A mala som kvôli tomu výčitky svedomia... kým som nezistila, že väčšina ostatných spolužiakov sa mu snaží vyhýbať, keď sa dá, dokonca mi závideli, keď ma prestal aj zdraviť
Vadilo a to by ani nemusel byť inej vekovej kategórie Tiež som niečo podobné zažila, len v menšej intenzite... ľahko sa to hovorí (hlavne, keď ja sama by som to mohla zažiť aj desaťkrát a nebudem to vedieť z fleku riešiť), ale treba mu to dať na rovinu najavo... inak sa to bude len zhoršovať, on sa to bude pokúšať zachrániť a jedného dňa ho stretneš pred školou/prácou s kyticou kvetín a trapas bude ešte väčší
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
tož na tom čo hovorí @antifunebracka niečo bude, asi by som sa v takom prípade utratil...
keď sa chceš ozvať TY, tak sa to obvykle rieši tak že si vypýtaš číslo toho druhého, nie že mu dáš svoje
A ja som to tu nepísala iba tak, vážne by ma zaujímalo, či by vám to prekážalo, alebo nie. Pretože ja mám skôr výčitky sama zo seba, že mi to vadí a preto neviem ako mu to povedať. Neriešte tu prosím túto konkrétnu situáciu.
a áno vadilo by mi to
ako nevadi mi to dajako extra, je to mile, ale tak dakedy to moze byt hranicne so psychopatiou...