@yolo da sa za tym predajcom pozereť isť, ale keď tam bolo niečo pokazene opravia to len na tolko aby to par zapnuti vydržalo a pochvili je to zase rozj*bane. Takže ja osobne tomuto moc neverim. radšej investovať do plnefunkčneho mobilu so zarukou z autorizovanej predajne ako z bazoša. toť moj názor jest
ja som cez bazoš predavala moje telefony, čo som už nepotrebovala. nedovolila by som si predavat zničene alebo poškodené telefony...ale samozrejme nie všetci sme rovnakí
ak je to nový nepoužívaný telefon tak prečo nie..a požiadaj o podrobnejšie foto, hlavne displej napr
som ateista, takže neverím, že sa na bazoši predávajú telefóny...
ale teraz vážne - je to normálny inzertný portál, sám som tam veľa vecí (aj mobily) predal i kúpil, takže v tom nevidím problém
každopádne by som nekupoval od niekoho, kto nie je ochotný sa stretnúť a predať osobne (aj keď to v konečnom dôsledku nechceš kúpiť osobne kvôli vzdialenosti)
no a pokiaľ kupuješ tel. tak ho vyžaduj poslať buď kuriérom alebo poštou ako poistenú zásielku
na ebayi ma uzivatel aspoň hodnotený profil, takže sa da overiť serioznosť. Na bazosi je vsetko anonymne. Nevies ani kto ti čo posiela a v akom stave. Elektroniku by som odtial nekupoval pretože je vysoka šanca, že ťa tam nejaky cigáň ojebe a ty potom môžeš vyplákavať u Hermana na lámparni :-S
nekupoval by som ziadnu elektroniku z bazosa apod.
,mame taku super mentalitu snazit sa kazdeho oklamat ze sanca ze natrafis na nejakeho "dobraka" je dost velka..
a ked uz aj mobil funkcny bude tak nikdy nevies kto ho komu cmajzol a su z toho zbytocne vybavovacky s kriminalkou..
Všade sa nájdu taký ktorý naozaj chcú predať to čo je na fotke, ale aj taký ktorý ti pošlú zemiak, to nezáleží na stránke. Ja osobne by som si odtial objednala pokial by mi sedela cena funkcie a tak...aj keby to má byť poslané poštou.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ak je to nový nepoužívaný telefon tak prečo nie..a požiadaj o podrobnejšie foto, hlavne displej napr
rozhodne doporucujem osobny odber!
nie, neverím na ne.
Ale teraz vazne, nakolko si mozem dovolit novy telefon, tak telefonom zo zalozni, bazarov a inzeratov jednoducho neverim. Bazos je inak super.
ale teraz vážne - je to normálny inzertný portál, sám som tam veľa vecí (aj mobily) predal i kúpil, takže v tom nevidím problém
každopádne by som nekupoval od niekoho, kto nie je ochotný sa stretnúť a predať osobne (aj keď to v konečnom dôsledku nechceš kúpiť osobne kvôli vzdialenosti)
no a pokiaľ kupuješ tel. tak ho vyžaduj poslať buď kuriérom alebo poštou ako poistenú zásielku
,mame taku super mentalitu snazit sa kazdeho oklamat ze sanca ze natrafis na nejakeho "dobraka" je dost velka..
a ked uz aj mobil funkcny bude tak nikdy nevies kto ho komu cmajzol a su z toho zbytocne vybavovacky s kriminalkou..
Pokial nejsi uplne pripecena a nenaletis na inzerat typu ifon 5s za 250€ je secko v poradku.