Ahojte práve sa chystám vybrať si mobil s paušálom z Telekomu. Aké doklady k tomu budem potrebovať? Príjem nemám žiadny ani nič neplatim. Mám iba bankový účet.
@erjedna v O2 sa napr paušál oplatí, prispejú ti na ten mobil a platíš len paušál napr pri striebornom paušále ti dajú bonus na telefon 168€ čo je fajn suma
zisk slovak telekomu skoro 400 000 000€ (obrat takmer 1 miliarda€)... samozrejme ze sa to oplati, ked ludia na slovensku budu radsej platit za 5/1 Mbit net 20€ (dsl) a za pausaly 20-50€, lebo je to "Chytre".
Co cakas, ze kto im ten zisk 400 milionov € zaplatil? no presne taki ludia, co si naivne myslia, ze "mobil za euro cez pausal" je neskutocne vyhodne a to iste plati aj pre internet (DSL) co je 30 rokov za opicami a dovolia si pytat nehorazne sumy zato
vyzerá, že sa vyznáš. Prosím ťa, poznáš výhodnejšiu ponuku za 10€ mesačne? Mal by som záujem o niečo lepšie.
100 minút hocikde
neobmedzené smsky (1000)
neobmedzený internet (po 2 GB sa spomalí)
mas problem s chapanim? asi ano, tak to zopakujem este raz:
"predrazene pausaly kde este aj sa potesia ked im daju "lacny mobil""
ukaz mi mi telekom pausal za 10€, ktory dava smarphony (v hodnote 500€+) za 1€, ja tam vidim nejake pausaly happy XXL za 49,9€ a telefon (vlajkove lode) k tomu za 1€.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
zisk slovak telekomu skoro 400 000 000€ (obrat takmer 1 miliarda€)... samozrejme ze sa to oplati, ked ludia na slovensku budu radsej platit za 5/1 Mbit net 20€ (dsl) a za pausaly 20-50€, lebo je to "Chytre".
Co cakas, ze kto im ten zisk 400 milionov € zaplatil? no presne taki ludia, co si naivne myslia, ze "mobil za euro cez pausal" je neskutocne vyhodne a to iste plati aj pre internet (DSL) co je 30 rokov za opicami a dovolia si pytat nehorazne sumy zato
@erjedna
vyzerá, že sa vyznáš. Prosím ťa, poznáš výhodnejšiu ponuku za 10€ mesačne? Mal by som záujem o niečo lepšie.
100 minút hocikde
neobmedzené smsky (1000)
neobmedzený internet (po 2 GB sa spomalí)
rada nad zlato!
našetri a kúp si svoj telefon, bez žiadnej viazanosti a preplácania!
mas problem s chapanim? asi ano, tak to zopakujem este raz:
"predrazene pausaly kde este aj sa potesia ked im daju "lacny mobil""
ukaz mi mi telekom pausal za 10€, ktory dava smarphony (v hodnote 500€+) za 1€, ja tam vidim nejake pausaly happy XXL za 49,9€ a telefon (vlajkove lode) k tomu za 1€.
paušál z telekomu ani za boha tie ich ceny, čo mávali, že 3 € za Mb sa oplatia najviac
aha, okey, ja sa nenechávam nachytať, takže môžeš mať pravdu, už sa nehádam.