Máte jednorazový teleport (jedno použitie, jedna cesta, žiadne cestovanie časom, iba priestorom).
Kde by ste sa teleportovali, prečo, čo by ste si vzali so sebou, čo by ste tam robili a ako by ste sa dostali naspäť?
Odložil by som si to až pôjdem na dovolenku do Nórska. Skočil by som z útesu vo fjorde, ktorý plánujem navštíviť a tesne pred dopadom do mora by som sa teleportoval naspäť hore. : )
Na Mars a bol vzal by som si zásoby na 8 mesiacov, potom by prišli zásoby zo Zeme, lebo tí debili už tuším poslali nejakých ľudí, ak to neplánujú v dohľadnej dobe.
Ale nie vážne, na tú planétu vyberajú takých pošukov, ja by som sa teleportoval tebe do kúpeľne a šmíroval ťa @myschka
zalezi ci by som musela ist teraz hned alebo mohla to odlozit, ak teraz hned tak max na pole za dom len aby som si to skusila, ak by som mohla pockat kym budem mat dovolenku v praci tak asi azie niekam a naspat by som sla lietadlom
asi by som si zistil (nejako) že ľudia ktorí vlastia luxusný priestranný byt s bazénom a krásnou terasou a záhradkou (niekde v príjemnom psrostredí) kedy teda odídu, dajme tomu na víkend preč ... teleportoval by som sa tam a užil si príjemný víkend (niekoho by som vzal ešte so sebou keby to šlo)
veľké pohodlné postele, vlastný bar, domáce kino a podobné veci
Vlámal by som sa tajne do banky, pokradol všetko čo sa dá, spustil alarm a ak by došli po mňa tak by som sa niekde zavrel a odteleportoval by som sa odtadiaľ domov
Nikam. Príde mi trochu hlúpe premiestniť sa niekam na druhú stranu sveta a potom riešiť ako sa dostanem domov.
Nechám si to niekedy do budúcnosti, možno sa mi to raz zíde
By som išla do Kanady a so sebou by som si zobrala výsledky niečoho tipovacieho (na spôsob Kena alebo Športky u nás), ale toho v tej Kanade, my by sme tie výsledky už vedeli, ale oni ešte nie. To by mi stačilo.
Teda ja rátam s tým časovým posunom, ale keďže tak to asi v tvojich pravidlách nefunguje, tak by som sa teleportovala do Edinburghu. A zobrala by som si so sebou bežné veci, ktoré sa berú na dovolenku.
india. hocijake indicke mesto. pre mna je ta krajina strasne zaujimava. zobral by som si dost penazi na 2 mesiace zivota. je to tam lacne tak by to nebolo az tak drahe. a potom autostopom/vlakmi/busmi domov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Ale nie vážne, na tú planétu vyberajú takých pošukov, ja by som sa teleportoval tebe do kúpeľne a šmíroval ťa @myschka
veľké pohodlné postele, vlastný bar, domáce kino a podobné veci
Nechám si to niekedy do budúcnosti, možno sa mi to raz zíde