vedel by mi tu niekto poradit ako je to s telesnou na upjs? ked si vyberiem nejaky sport, musim ho vediet hrat super? vybrala by som si asi tenis, ale nie som v nom velmi dobra.. nebola by som rada keby som bola na nejakom sporte totalny outsider medzi p
tak isto rozmyslam o telesnej, ale na inej vyske... bavi ma basketbal a volejbal a tiez ich neovladam ako profik - ide o to, ze si zahras + mas kredit "zadarmo"
no ja mam telesnu povinnu (medicina) a skor mam problem s tym AKO si ju nahlasim... malo by to ist cez AIS ...a inak myslim ze vsetky sporty budu pre zaciatocnikov, pripadne sa bude dat vybrat uroven...
nemusis zvacsa sa ide od zakladov..napr.ja som chodila na sebaobranu a tam sa islo od zaciatku,sa rozdelilo na pokrocilych a menej pokrocilych,cize sa nemas coho obavat je to v pohode
@ruthie bola celkom zaujimava,ucila si sa ako dat ruky aby si sa ubranila,naucila si sa padat na zem,a take veci...ja som sa tam skor urehlila,ale je to velmi zaujimave
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
a @stiewe - sebaobrana bola dobra? aj to by mohlo byt zaujimave..