ked sa vyvezies do restiky musis si tam nieco dat...
ak len do kaviarne musis si tam nieco dat... su tam trosku vyssie ceny, ale vyhlad je tam pekny... a alpy si neslubuj, tie su len ked je skutocne dokonala viditelnost
ale za cestu hore sa neplatí ano?? a to nemôžem si doniesť svoju vodu a len ich popýtať pohár -to nič len taká úvaha....hej ja viem no šak budem čakať na perfektnu viditeľnosť, ale nie mne stačí rakusko
ale prd...na prvom poschodí reštika, úplne hore kaviareň...bola som tam asi 3x, neplatí sa za cestu výťahom, ale nebolo by ti to trápne tam len tak prísť, popozerať a zmiznúť? ceny sú trošku vyššie, ale nič horibilné, na kafe alebo zmrzlinu určite naškrabeš a ten výhľad je super...ja som bola 2x večer a raz cez deň - a stálo to za to...
tu fakt nikto nevie presvedčivo napísať, čo je dole a čo hore? je tam vlastne ešte vôbec reštika? každý tu píše inak. tiež by som tam rád niekedy zašiel.
no viem ze dole je urcite restauracia a hore som nebol tak neviem ako to tam chodieva ale si myslim ze vytah je zadarmo jedine tam mozes asi dat tringelt ak chces ale neviem isto....
kaviaren je dole, hore je restauracia. ten vyhlad je naozaj pekny ale najkrajsi je az ked je tma...bohuzial ta restauracia je jedna z tych, kde nechas 100eur ani nevies ako a ked dole nasadnes do auta tak si hladny a smadny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
hore je myslím reštaurácia
ak len do kaviarne musis si tam nieco dat... su tam trosku vyssie ceny, ale vyhlad je tam pekny... a alpy si neslubuj, tie su len ked je skutocne dokonala viditelnost
prízemie (hneď keď vojdeš) = kaviareň, sú tam sedačky, telky a tuším aj biliard
1. poschodie je reštika
2. poschodie = najvyššie = opäť kaviareň, ale už taká viac intímčo, pár stolov, pekná hudba a výhľad...
preto si to niektorí mýlia...lebo vlastne suma sumárum sú tam kaviarne dve