Ono trebars 5.0ka bola napriklad zlomova tym, ze priniesla fully OOP. Predtym sa programovalo v php viac-menej iba proceduralne (predpokladam, ze tak robis ty), aj ked uz 4ka mala nejaku pseudo-OOP funkcionalitu, ale az v 5ke to zacali fakt pouzivat ludia.
No a potom namespaces, postupne rozne veci do standardnej kniznice a teraz sa robi hlavne na optimalizaciach, kopiruju sa dobre veci z C++ a do 7ky prerobia engine, syntax tree a dalsie veci natolko, ze sa PHP zrychli zrejme velmi-vela-nasobne. A bude tam kvoli tomu mozno aj vacsia typovost. Takze, len o dovod naviac sa ucit zaroven aj C/C++ k phpku
@hoperpohroma no sak, to si mozes aj sama vygooglit, ked ta to bude zaujimat ja som ti len chcel napisat k tej 7ke ako to je, lebo to je take info, ze o tom ani moc nikde nepisu.
A vysvetlovanie OOP to je uz take vysoko sofistikovane a romanticke, ze ked lezis s babou po sexe v posteli a obaja pozerate zasnene na strop tak vtedy o tom mozes zacat rozpravat, az dokym jeden z vas nezaspi.
Eeeh. Ja keď som spoznala môjho bývalého tak sme väčšinou rozoberali Shakespearove hry, Dunu a jej obrovský prínos pre ľudstvo a keď sa tieto 2 témy vyčerpali tak akékoľvek scifi ktoré som práve čítala alebo akýkoľvek seriál na ktorom sme obaja práve závisláčili.
Alebo moje učivo z biológie/chémie.
Mala som 14.
@vytvoreniestranky ja ti nevim ale z Googlu to robím tak že si dám zobraziť obrázok (nie iba ten náhlad) a potom skopírujem adresu tak ab mala na konci jpg
@38 ako pise melancholik. Tiez by ma bavilo viest taketo narocnejsie temy nez zvasty o tom, kto sa kde opil, kto koho pozna, koho nema rad, kto s kym chodi, o kolkej a preco :letim:
Pripadne sa bavte o hokeji, o Klitchkovi, o tom kto ma ake technicke parametre na PC a podobne
O sexe sa nebavte bo prestane pocuvat co hovoris a zvysok stretnutia bude mysliet na kadehjake prasaciny co by stebou robil hah
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
www.panoramio.com/photo/5470677?source=wapi&referrer=kh.google.com
A k téme, o hocičom
Ono trebars 5.0ka bola napriklad zlomova tym, ze priniesla fully OOP. Predtym sa programovalo v php viac-menej iba proceduralne (predpokladam, ze tak robis ty), aj ked uz 4ka mala nejaku pseudo-OOP funkcionalitu, ale az v 5ke to zacali fakt pouzivat ludia.
No a potom namespaces, postupne rozne veci do standardnej kniznice a teraz sa robi hlavne na optimalizaciach, kopiruju sa dobre veci z C++ a do 7ky prerobia engine, syntax tree a dalsie veci natolko, ze sa PHP zrychli zrejme velmi-vela-nasobne. A bude tam kvoli tomu mozno aj vacsia typovost. Takze, len o dovod naviac sa ucit zaroven aj C/C++ k phpku
A vysvetlovanie OOP to je uz take vysoko sofistikovane a romanticke, ze ked lezis s babou po sexe v posteli a obaja pozerate zasnene na strop tak vtedy o tom mozes zacat rozpravat, az dokym jeden z vas nezaspi.
Alebo moje učivo z biológie/chémie.
Mala som 14.
určite ho to bude zaujímať
Pripadne sa bavte o hokeji, o Klitchkovi, o tom kto ma ake technicke parametre na PC a podobne
O sexe sa nebavte bo prestane pocuvat co hovoris a zvysok stretnutia bude mysliet na kadehjake prasaciny co by stebou robil hah
Niekto tu ma dobry vkus