Vyber si tému ktorá je tebe blízka (alebo vám). Upresnite si čo by ste tým vaším projektom chceli dosiahnuť. Či niekomu ukázať niečo nové, či niečím pučiť ľudí atď.
Ale aby som odpovedala na tvoju otázku tak mňa zaujíma umenie.
To je super môžeš urobiť o tom. Je to téma s ktorou sa dá super pracovať, ukázať ľuďom niečo zaujímavé, kedze rada kreslíš tak môžeš do toho zahrnúť aj svoju tvorbu a ukázať svoje práce a samozrejme ich popísať napríklad keby si chcela ukázať rôzne druhy tieňovania, rozne techniky tak to môžeš ukázať aj na svojej tvorbe a urobiť si aj nejakú menšiu reklamu ...v takouto témou sa dá pracovať perfektne..len to treba niečím urobiť zaujímavé aby to nebola len teória a aby to zaujalo
mno to musis ty vediet, co teba hlavne zaujima, lebo nudny projekt nespracujes dobre,
este aj podla toho ako sa to ma prezentovat ... ak formou nejakych "stanockov na lavici", tak by bolo cool dat nieco s cim sa ludia nejak pohraju, alebo si poskusaju nieco pohybovo okopirovat a tak,
ja keby som mal nieco robit, mozno by som robil o IT, nakodil nejaky srandovny programek, co si bude robit srandu z toho co s nim bude interakovat
pripadne na inom ntb mal pusteny - » hackertyper.net/...
ale keby som pouvazoval, tak nieco s fyziky, s tym, ze vytvorim ukazkovu vec na demonstraciu, nieco co cool vyzera (na youtube je kopec zaujimavosti)
Ja mám rada záhady takže niečo ako bermudsky trojuholník, Atlantída, kruhy v obilí.., ale ja keď som robila prezentáciu/projekt tak o 11.septembri a aj som vyhrala podľa mňa sú toto najlepšie témy ak chceš zaujať maš množstvo dokumentov a sú tam zaujímave veci o ktorých mnohí ľudia nevedia...
No my to prezentujeme vo velkom cez velke obrazovecky a hovorime do mikrofonu a je tam polka skoly no a viete pordit kde by som nasla ja niake info o takých záhadách
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
film? hra? obrazok?
Ale aby som odpovedala na tvoju otázku tak mňa zaujíma umenie.
To je super môžeš urobiť o tom. Je to téma s ktorou sa dá super pracovať, ukázať ľuďom niečo zaujímavé, kedze rada kreslíš tak môžeš do toho zahrnúť aj svoju tvorbu a ukázať svoje práce a samozrejme ich popísať napríklad keby si chcela ukázať rôzne druhy tieňovania, rozne techniky tak to môžeš ukázať aj na svojej tvorbe a urobiť si aj nejakú menšiu reklamu ...v takouto témou sa dá pracovať perfektne..len to treba niečím urobiť zaujímavé aby to nebola len teória a aby to zaujalo
este aj podla toho ako sa to ma prezentovat ... ak formou nejakych "stanockov na lavici", tak by bolo cool dat nieco s cim sa ludia nejak pohraju, alebo si poskusaju nieco pohybovo okopirovat a tak,
ja keby som mal nieco robit, mozno by som robil o IT, nakodil nejaky srandovny programek, co si bude robit srandu z toho co s nim bude interakovat
pripadne na inom ntb mal pusteny - » hackertyper.net/...
ale keby som pouvazoval, tak nieco s fyziky, s tym, ze vytvorim ukazkovu vec na demonstraciu, nieco co cool vyzera (na youtube je kopec zaujimavosti)