preco jestvuje vo fóre téma Počitacove hry, Zivot na intraku, Maturity ale nie všeobecná časť Škola?potom by bolo o nieco menej nových diskusií pri Ostatných témach.
Smutný, a ako som ťa urazil? Nemáš zmysel pre humor? Myslíš si, že všetko, čo poviem, musí byť hneď zle myslené len preto, že som ateista a povedal som to na tvoju adresu (teistu) ?
Milujem takýchto ľudí... Na jednej veci sa nezhodneme a oni ma potom automaticky znenávidia na smrť... Takých nazývam fanatikmi...
teraz je to vtip. ked si to tu vsak niekto precita, ulozi sa mu to do pamati a vo chvili ked ho niekolkýkrát nastve syn ci dcéra so zlou známkou, spácha trestný cin. nie ze by chcel, ale poznatok z podvedomia vyjde na povrch.potom to uz vtip nebude.
suhlasis, ze zivot je kratky?tak tým pádom treba pocas neho spravit co najviac dobrých vecí. keby takto rozmýšlal tvoj otec alebo matka, nemusel by si tu byť.
Sorry, Smutný, ale toto je uvažovanie na úrovni konzervatívnej babičky zo začiatku storočia... Keby sme takto rozmýšľali, mohli by sme zakázať aj všetky počítačové hry, kde sa bojuje, všetky filmy, kde sa strieľa, všetky dobrodružné romány... Ale aj bibliu! Vieš, koľko je v biblii morálnych nechutností? Takže, biblia na index, lebo ohrozuje morálku!
Alebo zakážme čítať trestný zákon, zakážme čítať etické normy, načo, aby sa náhodou ľudia nedozvedeli, že vôbec EXISTUJE zlo, ktoré je možné zakazovať... Vidíš tú absurdnosť?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
existuje spôsob ako motivovať kazdeho ziaka do ucenia sa?
5 - pravdepodobne mu to je jedno
Milujem takýchto ľudí... Na jednej veci sa nezhodneme a oni ma potom automaticky znenávidia na smrť... Takých nazývam fanatikmi...
Existuje - za zlú známku trest smrti...
» www.birdz.sk/webky/citajblog...
suhlasis, ze zivot je kratky?tak tým pádom treba pocas neho spravit co najviac dobrých vecí. keby takto rozmýšlal tvoj otec alebo matka, nemusel by si tu byť.
Alebo zakážme čítať trestný zákon, zakážme čítať etické normy, načo, aby sa náhodou ľudia nedozvedeli, že vôbec EXISTUJE zlo, ktoré je možné zakazovať... Vidíš tú absurdnosť?