nepis kraviny, ked tomu nerozumies, tie kapely nikoho nenapadaju. To skor ti asociali im pred par rokmi rozbili tourbus, a v polsku minule napadli clenov Krody.
@16 nič nemá byť, s názormi kapely nesúhlasím a nepáčia sa mi a len som poznamenal čosi o ich fanúšikoch. Pretože áno, koncert býva o fanúšikoch. Určite to nie je viac odveci ako tvoje reči o nejakých "asociáloch" spred pár rokov. Čo ja mám s nejakými "asociálmi" a prečo mi to hovoríš?
@zamidari Veď v poriadku, jediné, načo môže táto "kapela" byť aspoň priemerne inteligentnému a tolerantnému človeku, je troška smiechu. Čím súhlasím s @grietusha a ani sa nečudujem, že aj vďaka takýmto kapelám majú ľudia dosť skreslený pohľad na metal (aj keď neuznávam ktovieaké žánrové delenie).
neviem ci chodia po internetovych forach, ale ked im tento rok zrusili koncert, nabuduci sa budu snazit prist znovu a budu urcite lepsie pripraveny. V CR podobnym kapelam tiez dlhe roky zakazovali vstup(nepridelili im viza) a rusili koncerty, ale teraz je tam jedna firma ktora zorganizovala za minuly rok hned niekolko koncertov politicky nekorektnych kapiel. A nenazival by som vsetky ze su "nackovske", to je prilis ohraniceny a detinsky pojem.
hmmm, temnozor v nitre. a debilný fanúšik, ktorý je presvedčený, že temnozor nie je nazi band sa tvári, že je všetko v najlepšom poriadku (nwhovoriac o tom, ako bol ten koncert krytý)
temnozor je hlúpe náckovské zoskupenie a tým, že to fórum existuje, ho birdz propaguje.
@zamidari práve si ma strašne rozplakal, si zlý, zlý chlapec.
temnozor je nazi kapela ako vyšitá, každý si tu na ňu môže napísať názor, tak môžem aj ja a budem ho kričať, lebo sa mi chce a baví ma to. takisto, ako keď ideš ty pochodovať so svojimi kamošmi na tisov hrob a spojíte to s nejakým super protestom. pritom všetci viete, že tadiaľ cesta nevedie a nič nedosiahnete
aj ja viem, že keď vám budem pindať, nič tým nezmením, ale robiť to budem naďalej.
je to tvoj nazor, len neviem co ma spolocne tiso a temnozor. Ale pre takych ako ty je asi vsetko to iste. Este Janosa Szlotu si mohla spomenut, lebo fanusikovia temnozoru a ns black/pagan metalu su hlavny volici SNS
mimochodom, ja som rad ze svoj nazor kricis, a ze tebe podobny, chodia lepit a prejovat hesla po meste. Cim viac ludi naseriete, tym vacsia podpora pre protipol. Tak ako Rytmus dakuje svojim neprajnikom a ohovaracom za reklamu, tak oni mozu dakovat vam. Odkial si myslis, ze su zname tie NS a WP kapely? preslavila ich prave antifa a ludia proti rasizmu, a to dokonca legalnym sposobom
@transplantovana nikto neni zvedavy na tvoje vegetarianstvo. zakop sa, temnozor je white metalova kapela hrajuca hard rock velebiaci slobodu a volnost v ramci zakonov SR. nikto ta tu nema rad.
@zamidari mohol si si všimnúť, že som nedávala temnozor a tisa do priamej súvislosti, ale pravidelné pochody na jeho hrob som použila ako príklad toho, že aj ty robiš veci, ktoré nič nezmenia. takže neviem prečo mi zas vkladáš do úst niečo, čo som nepovedala. či nemáš iné argumenty alebo ako?
a NS a WP kapely sa, najmä u nás, preslávili sami. ľudí zaujíma, keď ich miláčik z ordinácie v ružovej záhrade a ten, ktorý daboval milióny španielskych hercov v telenovelách nabehne do obludy a bodá hlava-nehlava... na propagáciu tohto antifu ani ľudí proti rasizmu fakt nepotrebujú.
a už som ti to hovorila miliónkrát, ale nespájaj ma s antifou, nechcem mať s nimi nič spoločné.
ja som od takych "vegetarianov" pocul, ze Marduk, je nazi kapela, lebo na niektorych albumoch mali fotku tanku takze asi tak, oni si budu verit comu chcu
@40 on ta ale s nimi potrebuje spajat, aj ked mu milionkrat povies, ze s nimi nemas nic spolocne, lebo to obracanie vsetkeho na antifu je jeho jediny argument
Podľa mňa otázka, či sa tam niekto chystal neni ich propagovanie. To, že majú v radách fanušikov nackov neumožňuje pár agresívnym asocialom zabrániť ich koncertovaniu na Slovensku.A nie su ani zakázaný, ani nie je trestné ich počúvať, a to že niekto si prečita nejaky obmedzený Antifácky članok o nich ho nerobí odbornikom na ich hudbu, polovica z vás ktorý tu na nich kydate ste ich v živote.Ale aspoň to svedčí o primitívnosti slovákov a ich hlúpich názorov.
Mimochodom vsimol urcite ze aj vy si tiez spajate fasizmus, nacionalizmus(ktory ma mnoho podob), WP, NS, rasizmus... do jednej kategorie ktorej hovori "nackovia". to zas vas jediny argument, proste "nackovia"
Takze by to chcelo obcas aj nezaujaty pochlad na vec.
teda ja som si čítala to interview s nimi ešte skôr, ako som sa dostala k nejakému antifáckemu článku.
to interview, na ktoré sem @vincent_vega hodil link. a myslím, že si dokážem z toho spraviť názor aj sama a žiadne reči, ktoré tu vediete, ma proste nepresvedčia o tom, že táto veta "TEMNOZOR reflects certain aspects of our Aryan Weltanschauung and these are the perfect sounds of the Racial Holy War we wage" z nich nikdy nevyšla.
alebo to povedala tá malá časť ich náckovských fanúšikov?
zhrnme to: temnozor som si mal tu cest vypocut pred par rokmi uz, mam to stale na pocitaci. ta muzika je nudna, utahana a na poslednych albumoch strasne folkova a narodna. takze v principe ma nebavi. a je mi jedno ci su to vegetariani, traktoristi, nackovia, ci ananasy. howgh. pocuvajte Bathory, to je spravna muzika tohto typu.
Je rozdiel mdzi ľuďmi, ktorý su hrdý na svoj pôvod a ľudmi , ktorý o tejto téme nevedia absolutne nič, vyholia si hlavu, daju vytetovať orlicu, idu byť farebných a pritom ani nevedia čo to nacizmus vlastne znamená.
A je rozdiel medzi skupinami, ktoré nabadajú k extremnému správaniu, Temnozor to v žiadnej pesničke nespomina, ani v interview nikoho k ničomu nenávadzajú.
@48 je to každého vec, či sa mu to páči, berem, že pr niekoho je to nudné, pre mňa je to napríklad jedna s naj skupín svojho žánru . a Bathory su super
to nie su len nazory slovakov, cital som este kedysi davno taky report z Antifa.cz o ceskej black metalovej scene. Bolo to pisane takym sposobom, ze tak vymenovali snad vsetky ceske BM kapely a pisali o nich ze su to nackovia, paradoxom bolo ze vacsina z nich nic s akoukolvek politikou nic nemala, a na niektore skutocne NS kapely zabudla tiez su experti na to povazovat kazdy pohansky symbol za politicky
@zamidari jaj prepáč, ty si napísal antifa A ludia proti rasizmu A teraz čo?
ja veľmi dobre rozoznám nacionalistu od neonacistu, a tých od kokotka, čo kričí v michaľanoch. hádžem ich len do jedného vreca, a tým je kokotizmus
a ty mňa tiež hádžeš do jedného vreca s antifou. som antifašistka, ale nie som vôbec radikálna a veľa názorov máme rozdielnych. ale ty si aj tak budeš točiť svoje dookola.
@54 tak, obmedzený ľudia sa nájdu všade čakám kedy ma tu niekto obviní s propagovania protiústavných názorov a hlavne antifáci majú čo hovoriť, niekedy svojim chovaním zahanbia aj "nackov", ako sme to vlastne aj videli pred planovaným koncertom Temnozoru
@46 o ludoch proti rasizmu hovoris len v tom kontexte, ze to oni preslavili tieto kapely. s tym nemozem suhlasit, ja osobne som nespoznal ziadne z tohto druhu kapiel vdaka lpr a neviem o ziadnych iniciativach, ktore by tieto kapely nejako pretlacovali do pozornosti ludi. keby aj, stale neviem, co je to za argument, podla mna je spravne, ak su ludia informovani, ze taketo nieco existuje.
takze nie toto som myslel. myslel som to tak, ze potrebujes vsetkych odporcov vasich idei a nazorov zaskatulkovat ako antifu a dalej privrzencov antify zaskatulkovat ako asocialne zivly, ktore bez rannej davky nevedia ani vstat z postele.
preto je pre mna osobne smiesne, ak po vyjadreni mojho vlastneho nazoru o fanusikoch temnozoru, mi hovoris o tom, ako im nejaki antifaci rozbili dodavku.
pre mna je osobne smiesne, ked niekto vyjadruje nazor na nieco co nepozna. Na koncerte podobneho zamerania si urcite nikdy nebol. Vacsina fanusikov NSBM kapiel su politicky nestranny, uz len z toho dovodu ze medzi NSBM a BM nie je nejaka hranica.
@60 to je preto, že tý ľudia o tom nič nevedia, preto škatuľkuju, keby počuli nejaku NSBM a nevedeli by o tom, aký štýl hrajú, stopro by ju od BM nerozoznali A to sa netýka len NSBM ale aj folk metalových skupin, ktoré si "dovolia" spievať o naších predkoch Teraz čakam že nám zakažu aj Arkonu, lebo je z Ruska a na obale CD ma kolovrat
@49@Ladylebensgefahr mne je strasne do smiechu z toho ako vy nacionalni ani neovladate slovensku gramatiku, hlavne ze sa idete posrat z toho aki ste nacionalni.
Na facebooku pri tejto prilezitosti vznikla pekna skupina " Vďaka Pánu Hattalovi za ypsilon, pomáha rozoznávať debilov"
@Tommyhot Ja slovenskú gramatiku ovládam až moc dobre a chybu v texte som si opravila a pár vynechaných písmenok nie je chyba nevedomosti ale rýchleho písania
A áno, v tej skupine som aj ja, pretože neznášam ľudí, ktorý neovládaju ani len svoj materinský jazyk. A z ničoho sa nejdem posrať.
Chybicka sa tam dostava nejako casto nemyslis? To uz nie je nepozornost, to je nevodomost. Nevadi, hlavne ze si nacionalna.. Nic si z toho nerob, takych nacionalnych ako si ty je hafo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
prepáčte. nechcem sa vysmievať z vkusu druhých ľudí, ale mňa vždy tak neskonale rozosmievajú tieto temné metalové paganistické názvy
Temnozor je normalne archaicke ruske slovo
neviem po rusky, takže som nevedela, ďakujem za informáciu.
nič to nemení na fakte, že ma to neskonale rozosmieva aj naďalej
nevyhľadávam takú hudbu, som zameraná iným smerom
myslím, že tým, že sa smejem na nejakom slove, nikoho neurážam a nevidím problém v tom, keď sa zasmejem verejne
a aspoň som sa dozvedela niečo nové, nevedela som, že existuje také slovo. (hahahahaha)
nepis kraviny, ked tomu nerozumies, tie kapely nikoho nenapadaju. To skor ti asociali im pred par rokmi rozbili tourbus, a v polsku minule napadli clenov Krody.
"nackovia" chodia na rozne, a co ma byt?
@15 @Vincent_vega
ja poznam ich nazory, ale este som o nich nepocul ze by isli prepadavat ludi, alebo vyhladavat krajne lavicove kapeli a nicit im tourbusi
tak podľa mňa je fajn že sa už v našom meste nikdy neukážu-o jednu sobotu večer,keď radšej človek ostane sedieť doma kvôli retardom v uliciach,menej
ty nic, ale narazal si na to, ze mlatia ludi, a ja som poznamenal ze skor ich protipol je agresivny
moja decentna reackia je taka, ze akakolvek represia a utok proti nim, ich iba inspiruje a motivuje. Inak by uz davno skoncili a to hraju od 1996.
neviem ci chodia po internetovych forach, ale ked im tento rok zrusili koncert, nabuduci sa budu snazit prist znovu a budu urcite lepsie pripraveny. V CR podobnym kapelam tiez dlhe roky zakazovali vstup(nepridelili im viza) a rusili koncerty, ale teraz je tam jedna firma ktora zorganizovala za minuly rok hned niekolko koncertov politicky nekorektnych kapiel. A nenazival by som vsetky ze su "nackovske", to je prilis ohraniceny a detinsky pojem.
aspon priemerne inteligentny clovek vie ze inteligencia a tolerancia nie je funkciou hudobneho vkusu
ale na temnozor nie
temnozor je hlúpe náckovské zoskupenie a tým, že to fórum existuje, ho birdz propaguje.
perfektná práca, admini!
je to fakt smiesne vybavi sa mi pritom clovek s velkymi nozdrami a za nim je listnaty les...bububu
ty si uz naozaj chora, pyskujes tu koly kazdej picovine. Este ta to stale bavi? ved ta kazdy ignoruje s tym mazanim.
Temnozor politicke texty nemaju(maximalne nejake parafrazy v metaforach), tak sa kludne mozu propagovat.
Ty si si akurat precitala nejaky clanok na antife a si hned mudra, v zivote si ich nepocula ani necitala ich texty.
Vies o tom ,ze Hugo Boss usil prve univormi pre SS? Je reklama na Hugo Boss propagacia nacizmu?
temnozor je nazi kapela ako vyšitá, každý si tu na ňu môže napísať názor, tak môžem aj ja a budem ho kričať, lebo sa mi chce a baví ma to. takisto, ako keď ideš ty pochodovať so svojimi kamošmi na tisov hrob a spojíte to s nejakým super protestom. pritom všetci viete, že tadiaľ cesta nevedie a nič nedosiahnete
aj ja viem, že keď vám budem pindať, nič tým nezmením, ale robiť to budem naďalej.
a som rada, že som chorá touto stranou
až do konca života budem vegetariáááááán
je to tvoj nazor, len neviem co ma spolocne tiso a temnozor. Ale pre takych ako ty je asi vsetko to iste. Este Janosa Szlotu si mohla spomenut, lebo fanusikovia temnozoru a ns black/pagan metalu su hlavny volici SNS
mimochodom, ja som rad ze svoj nazor kricis, a ze tebe podobny, chodia lepit a prejovat hesla po meste. Cim viac ludi naseriete, tym vacsia podpora pre protipol. Tak ako Rytmus dakuje svojim neprajnikom a ohovaracom za reklamu, tak oni mozu dakovat vam. Odkial si myslis, ze su zname tie NS a WP kapely? preslavila ich prave antifa a ludia proti rasizmu, a to dokonca legalnym sposobom
Burzum for life
a NS a WP kapely sa, najmä u nás, preslávili sami. ľudí zaujíma, keď ich miláčik z ordinácie v ružovej záhrade a ten, ktorý daboval milióny španielskych hercov v telenovelách nabehne do obludy a bodá hlava-nehlava... na propagáciu tohto antifu ani ľudí proti rasizmu fakt nepotrebujú.
a už som ti to hovorila miliónkrát, ale nespájaj ma s antifou, nechcem mať s nimi nič spoločné.
ja som od takych "vegetarianov" pocul, ze Marduk, je nazi kapela, lebo na niektorych albumoch mali fotku tanku takze asi tak, oni si budu verit comu chcu
ked nebudes jest maso, stanes sa antifakom, to si pamataj. idem si dat McDonald"s miesany salat.
@transpalnovana to mi nasepkal Dj Wermacht
ja som napisal antifa A ludia proti rasizmu.
Mimochodom vsimol urcite ze aj vy si tiez spajate fasizmus, nacionalizmus(ktory ma mnoho podob), WP, NS, rasizmus... do jednej kategorie ktorej hovori "nackovia". to zas vas jediny argument, proste "nackovia"
Takze by to chcelo obcas aj nezaujaty pochlad na vec.
teda ja som si čítala to interview s nimi ešte skôr, ako som sa dostala k nejakému antifáckemu článku.
to interview, na ktoré sem @vincent_vega hodil link. a myslím, že si dokážem z toho spraviť názor aj sama a žiadne reči, ktoré tu vediete, ma proste nepresvedčia o tom, že táto veta "TEMNOZOR reflects certain aspects of our Aryan Weltanschauung and these are the perfect sounds of the Racial Holy War we wage" z nich nikdy nevyšla.
alebo to povedala tá malá časť ich náckovských fanúšikov?
A je rozdiel medzi skupinami, ktoré nabadajú k extremnému správaniu, Temnozor to v žiadnej pesničke nespomina, ani v interview nikoho k ničomu nenávadzajú.
@48 je to každého vec, či sa mu to páči, berem, že pr niekoho je to nudné, pre mňa je to napríklad jedna s naj skupín svojho žánru . a Bathory su super
dobre si to napisala, niektorym ludom to ale nevysvetlis. Pre nich je vsetko "nackovske", a kazdy "nacek" chodi bit farebnych...
@51 presne, niektorým ľuďom nevysletlíš rozdiel medzi nackom a človekom, ktorý je hrdý na svoj pôvod, na svoju históriu a vlasť
Neznášam škatulkovanie a extrémizmus a hlavne prihlúple názory Slovákov
to nie su len nazory slovakov, cital som este kedysi davno taky report z Antifa.cz o ceskej black metalovej scene. Bolo to pisane takym sposobom, ze tak vymenovali snad vsetky ceske BM kapely a pisali o nich ze su to nackovia, paradoxom bolo ze vacsina z nich nic s akoukolvek politikou nic nemala, a na niektore skutocne NS kapely zabudla tiez su experti na to povazovat kazdy pohansky symbol za politicky
inac ten nickmas podla toho projektu DIAGNOSE EBENSGEFAHR? to je genialna hudba
ja veľmi dobre rozoznám nacionalistu od neonacistu, a tých od kokotka, čo kričí v michaľanoch. hádžem ich len do jedného vreca, a tým je kokotizmus
a ty mňa tiež hádžeš do jedného vreca s antifou. som antifašistka, ale nie som vôbec radikálna a veľa názorov máme rozdielnych. ale ty si aj tak budeš točiť svoje dookola.
a nevedela som, že to tu niekto pozná, maš u mna biely bodík
takze nie toto som myslel. myslel som to tak, ze potrebujes vsetkych odporcov vasich idei a nazorov zaskatulkovat ako antifu a dalej privrzencov antify zaskatulkovat ako asocialne zivly, ktore bez rannej davky nevedia ani vstat z postele.
preto je pre mna osobne smiesne, ak po vyjadreni mojho vlastneho nazoru o fanusikoch temnozoru, mi hovoris o tom, ako im nejaki antifaci rozbili dodavku.
pre mna je osobne smiesne, ked niekto vyjadruje nazor na nieco co nepozna. Na koncerte podobneho zamerania si urcite nikdy nebol. Vacsina fanusikov NSBM kapiel su politicky nestranny, uz len z toho dovodu ze medzi NSBM a BM nie je nejaka hranica.
Na facebooku pri tejto prilezitosti vznikla pekna skupina " Vďaka Pánu Hattalovi za ypsilon, pomáha rozoznávať debilov"
A áno, v tej skupine som aj ja, pretože neznášam ľudí, ktorý neovládaju ani len svoj materinský jazyk. A z ničoho sa nejdem posrať.
Len tak ďalej
- polovica z vás ktorý tu
@49 - Je rozdiel mdzi ľuďmi, ktorý su hrdý
- ktorý o tejto téme nevedia absolutne nič
@57 - obmedzený ľudia sa nájdu všade
@61 - to je preto, že tý ľudia
- ľudí, ktorý neovládaju
Chybicka sa tam dostava nejako casto nemyslis? To uz nie je nepozornost, to je nevodomost. Nevadi, hlavne ze si nacionalna.. Nic si z toho nerob, takych nacionalnych ako si ty je hafo