chcela by som vás poprosit o nejake tipy na tému soč-stredoškolská odborná činnosť.
Tí ktorí ju už písali resp. píšu ale aj ostatní, nejaká zaujímava no nie ťažká téma, nie priveľmi používaná(teda nie témy napr. ako rasistická diskriminácia,pretož
no, ja napriklad robim o EU ako o institucii, cize historia, fungovaniem pridruzene organizacie atd. (pisem, ze robim, ale v podstate som este nezacala ale chcela som aj o postaveni zien v roznych krajinach, to by mohlo byt celkom zaujimave...alebo neviem, historia lietadiel, nejaka historicka udalost, svetove nabozenstva...u nas maju niektori eticke problemy genetiky alebo liecive rastliny, zivotopis niekoho vyznamneho...co ta bavi, podla mna sa to da celkom prisposobit...
neviem, ja by som si nevyberala take tazke temy ako holokaust alebo ta diskriminacia, trest smrti alebo podobne, lebo casto su tam prilis subjektivne nazory a neviem, co by som tam dokopy pisala...
ja by som chcela robit nejaku,,ale netusim ako si mam prisposobit soc k mojim zaujmam,,no konkretne ma bavi spravanie zvierat,,viem priblizne ako sa v danej situacii zachovaju,aky maju na to dovod a tak,,nooo nenajde sa tu niekto kto da nejaky typ?..akoze zameranie etologia ale o com presne mam pisat to neviem (
misulka1: daj si nadpis natvrdo "spravanie zvierat"...a napis tam spravanie zvierat v roznych situaciach, vsade napis, coho je to spravanie dosledkom...a ked ta to zaujma, urcite mas k tomu aj nejaku literaturu, takze ja v tom nejako nevidim problem...a neviem, ako inde, ale u nas sa cele SOC-ky necitaju...pozrie sa forma, nejaky uvod a inak sa to len prelistuje (cize cela tvoja praca je tak na dve veci...)
Lass- fakt dobre napady, diky.. Najviac mi zarezali tie liecive rastliny. Ale neviem ci mam o nich pisat nieco vseobecne, alebo si vybrat zopar rastlin a popisat ich. wow, ale to je genialny napad!!!fakt si mi pomohla. ved nebudem mat uz ani problem s obrazovou prilohou
Lass: no ucitelka mi hovorila ze sa tam ocakava aj nejaky vlastny produkt,,napriklad som videla jednu socku ktoru robila baba v mojom veku, bola o vyskyte bylin v nasom okoly,zistila ze su v niektorej oblasti premnozene,obratila na nejake ekologicke urady v nasom meste a vyzvala ich k napraveniu...heheh,no haluz dobra
ja som robila euro a európska menová sústava... znie to blbo ale v podstate si všetko nájdeš na nete, prípadne v knižnici a ani to neni dajaké ťažké... nakoniec vymysli nejake grafy, strelis tam obrazky eura a vymysli nejaky dotaznik co si vymyslis aj vyhodnotenie (co si myslite o vstupe sr do eu, zavedenie eura...)
uf, mozem ti napisat kopec tem ak chces, nuz ja som robila dve socky na strednej: Hamlet, to bolo v ramci lteratury ako povinne, a potom individualne, co bola ako sutaz Parkinsonova choroba, ale nie je to vhodna tema, prax je komplikovana, neviem ty mas robit ako povinnu socku? alebo sutaznu?
no a liecove rastliny som mala ako teraz predmet ak chces o tom pisat, odporucam konkretne rastliny, najzboznovanjesi na slovensku je jednoznacne rumancek pravy, u nas su najlepsie odrody a podla mna mas na nete kopec nekonecnych clankov o nom
nie, ak ju mas povinnu v ramci literatury(z ineho predmetu nie, ci ano?zeby ste take svine mali na skole?)to sa neberie, uz myslim vecsina gymnazii ma taku "slohovu pracu", je to hnus a sucitim s vami, nie kazdeho bavi predsa pisat dvadsatstran, ak ju robis trebars z geografie, ze si sa dohodla s profesorkou, tak ti uznaju na vyske, ale musis ziskat aspon jeden postup, su regionalne, krajske a celoslovenske, do toho krajskeho by bodlo sa dostat, za regionalne dostanes papier ze si sa zucastnila, nic víc, ale dava sa do prihlasky aj to
ale ak robis len taku povinnu socku, tak to ti staci zozbierat kopec informacii, nejako to sklbit, a snaz sa odpisovat co najmenej, alebo vynechavaj dake slova, nech to nie je uplne odrecitovane( keby bolo, musela by si pisat aj to, odkial a odkoho mas citovanie)a mal by to mat nadych akoby si to pisala ty, hlavne zaver, na co si prisla, daky zazitok z toho ako si sa mordovala do nociach s debilnou sockou, hehe, srandujem. DDDDDDD a potom klepni po hlave ucke...ja so mtakto chcela tej mojej, grrrrr
neviete mi poradit nejaku temu na soc-ku nie nejaku tazku,nejdem sutazne,ale mam to povinne,neviem chcela som o drogach,ale to je otrepane.. nejake stranky ked by som si mohla vybrat,lebo uz neviem fakt,co mam robit...
fuha ja mam povinnu soc Jozef Mak od Hronského.no na zabitie a este od nas chcu aj nejaku dobrovolne...inak keby ste vedeli o niekom kto sa tym dielom zaoberal viac dajte vediet
kto má nejakú dobrú prácu SOČ o čomkoľvek okrem ako som čítala liečivých rastlín alebo zvieratách, prosím nech tu napise e-mail...Aby sme sa mohli skontaktovať, chcela by som si pozrieť ako to má vyzerať a čo to má obsahovať. Pls
ja tiež potrevujem narychlo spravit sočku..akoze asi to nestiham ale musim..nie povinnu ale sutaznu......chcela som mat zneuzivanie zvierat......alebo etologiu.......myslite ze etologia a k tomu spravanie mojho psa by bolo dobre? Asi dost otrepane co?
by som chcela to zneuzivanie zvierat ale neviem co by som mala ako praktick cast......nepomoze mi niekto??? hocijaku biologicku temu
nemohli by ste my poradit co by som mohol zrobit ako vlastny projekt na maturitu s informatiky????? pls pls nemohli by ste my poradit co by som mal zrobit na maturitu ako vlastny projekt to sa tyka len s pc pls pls to potrebujem vediet surne
cauko,mozete mi pls poradit temu na SOC?rozmyslal som o napoleonovi,alebo ze spravim SOC o futbale..to ma dost bavi.ale nemam sajnu ze aky dam problem...voobec...pls poradite nejaku dobru temu??najlepsie z historie alebo sportu...alebo aspon nejake napady na problem u tych dvoch tem co som napisal hore...thx mockrat..aa pls posielajte napady na kronos93@azet.sk
a cel by som este dodat ze asi najviac ma zaujiam ta tema o futbale...ale nemozem najst cislo oboru do ktoreho patri Sport...tak neviete dke to mam zaradit??
aj mne by sa niečo také zišlo...už par dní si nad tým lámem väzy a nič ma nenapadá....a ešte k tomu sa do ničoho iného nechcem pustiť, iba do fyziky a matiky...tam toho nie je veľa na hľadanie po nete
tak ja som si uz tri krat myslel ze mam temu ale zatial som vzdy narazil na jednu zakladnu otazku .. co robit v praktickej casti? a to si myslim ze nie som jediny kto narazil na tuto stenu v rozhodovani... Zatial som isiel za tym co ma zaujima.. co si myslim ze je ta spravna cesta ale v oblati matematiky, fyziky a filozofie to nie je ziadna malina pretoze ja som skor teoretik ako praktik cize velmi by mi pomohlo ak by mi niekto poradil akou formou vypracovat prakticku stranku soc v tejto oblasti bez toho aby som musel robit nejake pokusy.. A mojim planom urcite nie je len ju neako odflaknut pretoze ju musim urobit.. chcel by som urobit nieco co ma posunie vpred a bude to zaujimat aj okolie .. cize nechcem rozoberat nejake rozsiahle matematicke teorie aby potom moja pohlad do mojej socky vyzeral ako kridla kolibrika.. takze budem urcite velmi rad vidiet kazdu vasu myslienku, ktora by mohla pomoct.
A urcite by som rad poradil vam ale ako tak pozeram tak asi by to uz nebolo velmi aktualne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
neviem, ja by som si nevyberala take tazke temy ako holokaust alebo ta diskriminacia, trest smrti alebo podobne, lebo casto su tam prilis subjektivne nazory a neviem, co by som tam dokopy pisala...
...tak snad som pomohla
no a liecove rastliny som mala ako teraz predmet ak chces o tom pisat, odporucam konkretne rastliny, najzboznovanjesi na slovensku je jednoznacne rumancek pravy, u nas su najlepsie odrody a podla mna mas na nete kopec nekonecnych clankov o nom
by som chcela to zneuzivanie zvierat ale neviem co by som mala ako praktick cast......nepomoze mi niekto??? hocijaku biologicku temu
A urcite by som rad poradil vam ale ako tak pozeram tak asi by to uz nebolo velmi aktualne