Je fakt ze Kosicky Drumophonic ma svoju atmosferu, ale rad si len tak vypocujem napr. Pendulum popripade KJ Sawku a aj mnoho inych setov. Zial Drumophonic je iba obcas a my poniektori mame obcas aj ine povinnosti =o(
dnb is not just a music... its a life style hold your colours against the world when they take everything away
pripajam sa k vam. osobne mam rada slovenskych ci uz producentov alebo len mixmachrov nasi chlapci a aj baby su fakt dobri. skor lubim taky liquidfunk typu marky, ale mensia drsnarna na styl stakka n skynet tiez potesi. a underground od panacea, uf skratka mam to rada a kto to tu chcel interpretov?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
DnB je fakt masaker, ale najlepšie je atmosfericky a inteliggent DnB...
Nemam moc rad herdcory .. radsej take daco kludne na upokojenie...
A aj ambient je dobrý aj nujazz...
Ale DnB rulezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Aj ja lubim DnB a hlavne Prosac Nights v presovskom wave, ktore mimochodom skoncili smrk a presunuli sa do Insomnie s nazvom Kick the Bass
pripajam sa k vam. osobne mam rada slovenskych ci uz producentov alebo len mixmachrov nasi chlapci a aj baby su fakt dobri. skor lubim taky liquidfunk typu marky, ale mensia drsnarna na styl stakka n skynet tiez potesi. a underground od panacea, uf skratka mam to rada a kto to tu chcel interpretov?
mayo: bez na breakbeat.co.uk a najdes si
tak kto tady ma rad jungle?
drum n bass in your face