si myslis,ze si frajer,ked budes pisat ze pijes uz 6 rokov? mozno tak cistu vodu...
Keby si vedel co je to denno denna opica,skruteny zaludok, prazdna penazenka, lacne vino,tesco vodka... tak 6 rokov nevydrzis...tak sa tu nehraj na alkoholika...
Prestan byt malym deckom co sa musi vsade chvalit... dokaz nieco rozumne a nie ze pijes 6 rokov, si myslis ze akoze teraz vsetci spravia,ze wow on pije uz 6 rokov..ty si ale super...zabudni,zobud sa zo svojho sna a zacni sa venovat niecomu konstruktívnemu...
Kazdy z nas je iny, niekto dostane infarkt uz v 30-ke niekto vobec, proste je to ovplynene mnozstvom inych faktorov...takze sa neda jednoznacne povedat ci ano alebo nie...
Ale zdrava strava urcite predlzuje a skvalitnuje zivot...
Chlast urcite zdraviu neprospieva a je len otazka casu,kedy sa ti to vrati...teda vrati sa to nám vsetkym anonymným alkoholikom ...
Moj ujo pil asi 5 rokov odkedy mu syn vyskocil z oknarok na to dostala jeho zena infarkt onsa z toho polozil proste a pil a zomrel pred rokom...nieje sa cim chvalit.
Ja na Katarinsku disku idem, ale pit nebudem, teda aspon nie do nemoty. Nic proti, ale co je natom take uzasne byt mimo, nevediet o sebe a strapnovat sa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Ja sa s nicim nechvalim... Ja sa len pytam
A komu sa to nelubi, nech mi...:p
Keby si vedel co je to denno denna opica,skruteny zaludok, prazdna penazenka, lacne vino,tesco vodka... tak 6 rokov nevydrzis...tak sa tu nehraj na alkoholika...
Prestan byt malym deckom co sa musi vsade chvalit... dokaz nieco rozumne a nie ze pijes 6 rokov, si myslis ze akoze teraz vsetci spravia,ze wow on pije uz 6 rokov..ty si ale super...zabudni,zobud sa zo svojho sna a zacni sa venovat niecomu konstruktívnemu...
Kazdy z nas je iny, niekto dostane infarkt uz v 30-ke niekto vobec, proste je to ovplynene mnozstvom inych faktorov...takze sa neda jednoznacne povedat ci ano alebo nie...
Ale zdrava strava urcite predlzuje a skvalitnuje zivot...
Chlast urcite zdraviu neprospieva a je len otazka casu,kedy sa ti to vrati...teda vrati sa to nám vsetkym anonymným alkoholikom ...
Dopici to ze som tam napisal ze pijem asi 6 rokov neznamena, ze kazdy den chlastam ako nejaky bezdak
To som tam len skonstatoval, kedy som zacinal s tym, ze si sadnem do baru a popijem s kamaratmi!
Cize aby som to zhrnul, JA SA S NICIM NECHVALIM JA SOM LEN DAL JEDNU OTAZKU A UVIEDOL SOM PRIKLAD NA SEBE!!!
A inak raz som pocul taku pikošku, ze jeden chlapik mal rakovinu a kazde rano si dal za jeden domaceho a po roku mu ta rakovina zmizla
Ale tiez som posul o chlapikovi co pije kazde ranpo svoj ranny moc a je uzdravil sa tiez z dakych nemocí,takze ak niekto chce moze skusat...
Ospravedlnujem sa za reakciu,bol som trosku rozhodeny inymi vecami...ale sak snad si to nevzal prilis osobne...
Takze pravda to asi neni
Ja uz som proste z toho vyrastla
Sheena205: Pivo je velmi dobry zdroj B-vitaminu
A nemalo to byť myslené tak, že kto pije veľa tekutín, ta nezomre na dehydratáciu..??