pisem si s jenou babou.. cez taky nick ktory nevie ze som to ja,, ale inak na mna vravi ze som uplna pip neinteligenta a neviem aka. a ohovara ma po celom pokeci zevraj som jej prebrala chalana.. ale cez ten nick ktory si pisem mi vravi aka som fajn ze by
@Matulaa tiež si mohla založiť aj niečo zmysluplnejšie,ale snaha sa cení Myslím,že je to očividné...keby vedela,že si to ty,bola by si jej konkurencia,takto inkognito si dobrá kamoška,keďže nevie tvoju pravú identitu a dobre sa s tebou píše
noo hej ja chapem......tak jej skus napisat, ze si to ty....aa uvidis, ze ako zareaguje....podla mna ta ohovara a nenavidi len kvoli tomu, ze co si spravili, aspon ona si to mysli, ze je to tak.....skuus jej to vysvetlit......aa ty by si chcela byt s nou kamoska???.......hee dufam, ze chapes ty mna......???
@ conco. NO JA ani dako neviem .. to uz je taky zvyk .. a vies tak ona je take falosna dost cudne to je aka je a preto si s nou pisem . preskumat ju preco je take zatrpknuta a namyslena.. faka ale ja ju zas ti nechcem ohovarat
sa ti cudijem ze si s takou pises, a asi nie nadarmo sa hovori ze tí, co ta nenavidia ta robia slavnym,...a najlepsia je ignoracia, ju to casom prejde,...
to ako si nastvana, ze nikto tvoj blog nepisal, a preto robis taku diskusiu... ci ako? inac ak to myslis seriozne, tak ti poviem, ze cez net kecat je "nebezpecne", lebo nevidis toho druheho, jeho reakcie, a podobne... cize pekne krasne s kamosmi na pivko, a hotovo...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
to tu hadam nieje zakazane