Ahojte. Som trochu pri sebe a rad by som zacal s nejakym nenarocnym sportom - naprikladm tenisom. Viete mi poradit nejakeho bratislavskeho trenera, ktory by mal trpezlivost aj s uplnym zaciatocnikom? diky moc..
ak s tym chces nieco robit, tenis nie je to prave odvetvie, kde by si mal zacat. zacat mozes hned teraz, chod plavat, behat, cvicit sam so sebou ak nevies ako, pytaj sa
tenis je fajn výber ale pozor je to finančne dosť náročný šport; netuším ako vyzeráš a teda ako veľmi si pri sebe ale pokial vládzeš behať a koordinovať pohyby tak nevidím žiaden problém, len pozor na chrbticu, pokiaľ teda nemáš žiaden problém alebo skoliózu tak choď do toho, ak ťa bolieva chrbát tak by som to neodpoučal lebo tenis ti chrbticu len viac dosere
Ako tu už mnohí písali tenis ti ani ja neodporúčam, radšej si choď zo začiatku zabehať, postupne zvyšuj trasy, vybehni na bicykel...A nemáš to ani tak finančne náročné...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
tak sme sa pobavili zase raz