Pil/pijávam. Radšej mám striebornú. Prirovnať ti to neviem k ničomu.
a značka kvalitná je na Slovensku asi Olmeca, takú čo aj bežne zoženieš. Mal som už aj príležitosť piť Tequilu z Južnej Ameriky- rozdiel v chuti neveľký, ale za to sa po nej o dosť viac motkala hlava.
@majkkkk v našich obchodoch veľmi ťažko zoženieš kvalitnu tequillu... musíš hľadať na nete, ak chceš naozaj vedieť čo je to tequilla! skus si kupiť niečo z » www.svetnapojov.sk/12-tequila... tak je najkvalitnejší chlast.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
a netuším ako chutí. ako tvrdý alkohol proste.
a nauč sa rozlišovať zlatú s pomarančami a škoricou a striebornú s citrónami a soľou. soľ mám radšej ako škoricu takže strieborná je lepšia.
a nepi kým nemáš 18!
chuti ako pomaranc so skoricou zaliaty alkoholom, mne to pride ako velmi lahodna "letna" chut.
co sa znaciek tyka, ja mam rada pepe lopez, ale su aj ovela drahsie a kvalitnejsie.
a striebornu nepijem, mne citron a sol a chlast k tomu pride ako odpudzujuca kombinacia...
a v poslednej dobe začínam veriť, že je to čarovný nápoj
a značka kvalitná je na Slovensku asi Olmeca, takú čo aj bežne zoženieš. Mal som už aj príležitosť piť Tequilu z Južnej Ameriky- rozdiel v chuti neveľký, ale za to sa po nej o dosť viac motkala hlava.
tequila, soda, tequila, soda, ... cely vecer ruka hore a rano vobec nie je bolestive..
@emo12395 mezcal nie je značka tequily, mezcal je druh alkoholu.