Otec mi požičal firemný estajp. Šiel som na nákup do OC. Kúpil som si žiletky a flákal som sa po butikoch. Nebavilo ma to, tak som šiel domov. Nastúpil som do estajpu, naštartoval motor a zazvonil mi telefón. Som roztržitý, som nezaradil spiatočku. Jag sa
krutééé... no netuším čo s tým viem len že sa dá bežne kúpiť taká maličká flaštička s rôznymi farbami aj metalízami a jednoducho to zatrieš, je to síce drahé ale asi najrýchlejšie núdzové riešenie... Ale pokiaľ je to bude horšie.. radšej vyhľadaj profíka alebo sa priznaj
alebo otcovi to auto vôbec nevráť, uteč z domu a začni žiť v susednom meste. Veď prácu za chlieb a šatstvo zoženieš v pohode hocikde, ak to šatstvo nerobí 500,-€ na mesiac.
že je to mrte drahé auto neznamená že streknúť kúsok nárazníka bude stáť fortúnu..len netreba zájsť do prvého servisu a už vôbec nie do značkového čo servisuje jagy lebo vás ošklbú...otec minule štrajchol nové auto a aj s metalízou ho to vyšlo na cca 4000...toľko snáď naškrabeš, a ak nie tak nemáš búrať drahé autá...
Jezis maria!!! take auto!! Ved to je pomaly ako veyron! Podla mna by si mal napisat okamzite Kalinakovi aby toto zacal riesit... Pane boze...
1, tu na birdzi ti urcite tie 12 rocne baby daju odborne odpovede...
2, ked chces "machrovat" tak rovno napis, hahaaa ja mam auto a vy nemaaateeeee
3, zajdi do akehokolvek lakirnickeho servisu, kde ti taku farbu namiesaju a za chvilu to mas vybavene, este ti daju aj tu flasticku s lakom, ktory mozes pouzit kedykolvek, ked znova urobis skolacku chybu... Bud telefonuj alebo rad kvalty ked to nevies...
4, ked mas na to aby si sa len tak flakal autom po meste tak mas aj na to aby si opravil co si posral
Tiež na správnom mieste pýtaš rady. Nedať do spiatočky? To je teda riadna chyba keď tam súknem 1 miesto R. Skvelá vizitka pre mladých vodičov a potom iba počúvam stále kde sa kto rozbil s autom, kde kto ohol disk, kde kto ťukol a každý pozerá na mňa, že kedy ťuknem ja, lebo sú zvyknutí, že mladí sú v autách nerozvážni a neopatrní a hlavne sú taký šťastní, že majú auto na deň, že aj keď nevedia prečo a načo, ale len tak vyrazia do mesta a v eufórii robia blbosti z nudy. Prvá zásadná vec. Ak nič nepotrebujem nesadám do auta. Ak som do asuta sadol tak si overím, či všetko funguje a je na svojom mieste. Pri prvom pohybe som zvlásť opatrní.
@Flockmaster opatrne s tými resumé, veľa autiakov má spiatočku tam kde jednotku len treba páku pri radení spiatočky "vytiahnuť" alebo naopak "zatlačiť"...takže pri starých autách čo majú rozfofrované prevodovky môže byť občas problém trafiť ten správny prevod
ti vsetci, ktori davate ohromne mudre rady, ci pripomienky k tomu, ze co urobit, aby si neoskrel auto a ze preco s nim machruje a podobne...on sa pytal, co urobit s vzniknutou skodou a nepytal sa vas na nazor ako soferovat a ako nemachrovat!!!
@radiophonic jednoznacne zajdi do servisu a tam ti poradia, lepsiu radu nemam...
neviem ti poradiť..ale haluz je..že ..keďže som nevedela najskôr , čo je to estajp dala som do google...a medzi prvými bolo : Otecko mi požičal firemný Jaguar Estajp. Je z prvého vrhu, má desať rokov......(bla bla bla)...... no a to je haluz , že tam je skoro presne to , čo si napísal ty..no ..tak ma to fascinovalo , že som to sem musela napísať
Ja som nevedel, že som sledovaný. Alebo mám perzekučný blud?
Len raz som sa zmienil, ak sa nemýlim, bolo to v nedeľu, že mi otecko slávnostne odovzdal kľúče od auta a ja pod vplyvom výplavy endorfínu som napísal, čo som napísal. A vyjadril som obavu z redukcie rozmerov auta. A tu je debata o sedem centimetrovom fľaku, ktorý vznikol po odlúpnutí laku. Dieťa, uvažuj.
@31 uvazujem. a zatial som prisiel len na to, ze ak sa bojis parkovania (pisal si o tom v jednom svojom stave a v jednom fore, nic nebolo treba sledovat, o obidvoch sa pise v tejto diskusii), mohol si si ist kupit ziletky peso.
co sa tyka konkretnej rady, aj dieta by si domyslelo, ze veci tohto typu sa riesia v autoservise. alebo svojpomocne. keby si bol tento problem schopny riesit svojpomocne, nezakladas o tom temu (hoci o tom sa da prave v tvojom pripade pochybovat). a ak si naozaj dufal, ze existuje dokonaly retusovaci sposob typu "potriet chlebovou striedkou, zatriet cucoriedkovou stavou a nakoniec zafarbit lakom na nechty", tak tu zial nastava trpke sklamanie
Tak potom máš senzačnú pamäť, čo je dôvod na gratuláciu. Problém som už vyriešil. Bol som v modelárskej predajni a kúpil som si japonský sprejík na modely za sedem euro.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
Kup sprej a prestreikaj to, to by ta vyslo na 20min a do tych 10e Problem je len s odtienom farby. Aleinak by to malo vydrzat minimalne par tyzdnov.
@Badromantic
Netuším, čo tým chcel somárik povedať, ale ako postreh je to zaujímavé. Ibaže s romantikou mám asi toľko spoločné, čo ty so mnou. Alebo, ktovie...
Sorry, s poéziou. Ale v poézii je veľa romantiky.
"A v nedeľu mi otec požičal firemný Jaguar S-type. Trochu som sa bál. Hlavne toho, že zredukujem jeho rozmery pri parkovaní. "
1, tu na birdzi ti urcite tie 12 rocne baby daju odborne odpovede...
2, ked chces "machrovat" tak rovno napis, hahaaa ja mam auto a vy nemaaateeeee
3, zajdi do akehokolvek lakirnickeho servisu, kde ti taku farbu namiesaju a za chvilu to mas vybavene, este ti daju aj tu flasticku s lakom, ktory mozes pouzit kedykolvek, ked znova urobis skolacku chybu... Bud telefonuj alebo rad kvalty ked to nevies...
4, ked mas na to aby si sa len tak flakal autom po meste tak mas aj na to aby si opravil co si posral
To auto drahé už nie je. Ako zvyknem hovoriť, je z prvého vrhu, teda má desať rokov. Len náhradné diely sú drahé a ja chudobný.
@Chevro
A takmer sa stalo.
@Weeman
Chlapec, ak si čítal pozorne, nie je to moje auto, je to firemné auto, takže aké reči o machrovaní? Sám auto nemám. Zbytočná závisť.
Potom 3, 4... co chces viac?
@radiophonic jednoznacne zajdi do servisu a tam ti poradia, lepsiu radu nemam...
Ale veď predsa ja som si auto nebral len tak. Šiel som si kúpiť žiletky.
@Shelia
Si srdce.
@Positive34
A ešte väčšia haluz je, že som jedno aj druhé napísal ja. Také čudné?
@Dconan
Veľká pravda. Pekné autá patria do rúk pekným chlapcom.
Je to možný dôkaz toho, že myslením a predstavami naozaj meníš pravdepodobnosť výskytu myslenej reality.
Ja som nevedel, že som sledovaný. Alebo mám perzekučný blud?
Len raz som sa zmienil, ak sa nemýlim, bolo to v nedeľu, že mi otecko slávnostne odovzdal kľúče od auta a ja pod vplyvom výplavy endorfínu som napísal, čo som napísal. A vyjadril som obavu z redukcie rozmerov auta. A tu je debata o sedem centimetrovom fľaku, ktorý vznikol po odlúpnutí laku. Dieťa, uvažuj.
@Alpynus
Hej, tie paralelné svety.
co sa tyka konkretnej rady, aj dieta by si domyslelo, ze veci tohto typu sa riesia v autoservise. alebo svojpomocne. keby si bol tento problem schopny riesit svojpomocne, nezakladas o tom temu (hoci o tom sa da prave v tvojom pripade pochybovat). a ak si naozaj dufal, ze existuje dokonaly retusovaci sposob typu "potriet chlebovou striedkou, zatriet cucoriedkovou stavou a nakoniec zafarbit lakom na nechty", tak tu zial nastava trpke sklamanie
Tak potom máš senzačnú pamäť, čo je dôvod na gratuláciu. Problém som už vyriešil. Bol som v modelárskej predajni a kúpil som si japonský sprejík na modely za sedem euro.