ja som baba, ale podľa mňa je to pekné, ale len na babe, ktorá ma štíhlu postavu, lebo ak aj nie je baba tučná, ale má len trochu širšie stehná a podobne, tak to veľmi upozorní na tú partiu a nevyzerá to pekne.
Vôbec nemám pekné nohy, pozadie ani nič iné a aj tak ich nosím. Obyčajné, čierne. A väčšinou s dlhými tričkami a košelami. Žiadne leopardie vzory a tak A k tomu tenisky.
A mám v piči čo mi to rozširuje a na čo to upozorňuje.
Proste je to neskonale pohodlné a keď idem cikať, nemusím sa rozopínať.
Tuším som to už do podobnej témy písal,ale podľa mňa si ich vie málo dievčat obliecť normálne.Za normálne nepokladám,keď má iba samotné legíny,vyzerá to podľa mňa dosť ľahko.Keď je to v rozumnej kombinácii tak je to fajn
@h8u (THUMBS) ... to len oni všetci sa idú z toho posrať, že och bože rozširujú stehná alebo prdel alebo čo. Mám v piči. Keď si ich chcem obliecť a cítim sa v tom fajn, tak aj keby som mala tlsté nohy tak si ich oblečiem.
@h nie, na to, aby si si spomenul na nase vsetky krasne chvile na pesej, pripadne na minuly piatok, ako sme si tak kracali za slecnou, z ktorej si nemohol strhnut oci
@h8u@darkkizz máte pravdu, lebo pokiaľ to baba vie dokombinovať tak môže mať aj šikoré stehná a nemusí to vyzerať zle ale mne jedna spolužiačka spôsobila doživotnú traumu jej nosením legín - nechtne hnedé obtiahnuté na obrovskej riti, zvýrazňujúce celulitídové huspeninové stehná a k tomu krátka košieľka, takže po tomto pohľade, aj keby sa to snažím skombinovať akokoľvek sa toho desím, že by som dopadla ako ona
@h8u ale niektoré tie také zvieracie motívy a tak nevyzerajú byť nejaké hrubé tak preto ma to zajímalo a pritom aká je mne stále zima, tak aj v tých hrubých by som sa klepala podľa mňa
S týmto súhlasím, ja mám tiež jednu, ktorá sa za priemerne vyvinutú určite nepovažuje a keď som ju videla v takých tenučkých s leopardovým vzorom a krátkym tričkom.. Tiež mi nebolo všetko jedno
Ale keď nejaká 53 kilová povie, že je v tom tučná.. Ach
A vlastne, som si spomenula, ako som sa dnes tak ponáhľala z domu, že som skoro vybehla bez dlhej sukne, len v čiernych pančucháčoch a keď som si to všimla, tak som uvažovala nad tým, že sa na tú sukňu vážne vykašlem a budem ultra moderná
nosim rada leginy... ale podla mna je vrchol nevkusu tie latexove leginy, kratke klasicek tricko do pasu (nie to pod zadok) a botasky... hlavne ked este vidno zarez na istom mieste
ale ja som si práve spomenula na moju spolužiačku čo si myslí že má 45 kilov a je krásna.. má minimálne 80 a krásna nie je ! Dala si lesklé legíny ružové s tými novinami a tak no KATASTROFA k tomu krátke tielko boli jej úzke čiže to normálne až vytekalo von hrozné... takto nie !!!
Ja osobne mám leginy rada...vďakabohu mám rovné nohy, takže to nevyzerá odpudzujúco...jediný problém je, že podľa mňa neuveriteľne skracujú nohy....takže si ich na seba natiahnem, len keď beriem čižmy/topánky/sandále na vysokom opätku...
ja som tu taka co nosi v zime leginy,jasne pod tym treba hrube pancusky a na to tie leginy a ked je este zima ponozky n tie pancusky pod alebo na leginy ked mate cizmy je to jedno ci su na alrbo pod,inak vyzera to v zime dobre a hlavne ku kozackam
nosim. lebo su farebne, pekne, pohodlne, prakticke, lacne a lahko sa kupuju (nie ako nohavice, ktorych nakupom stravim cely den).
a nie je v nich zima, lebo vacsinou si pod nohavice nedavam puncochy, takze kombinacia puncoch a hrubych legin je ok, plus dlhsi kabat a vyssie cizmy. nechodim s holou ritou, vzdy mam nejaku dlhu koselu alebo tak.
ja mam strasne rada leginy vlastne ked je teplejsie ako 10 stupnov nosim takmer len leginy (alebo sukne a saty+pancusky pekne). skratka su neskutocne pohodlne,dobre vyzeraju,lahko sa nakupuju ako tu uz niekto spomenul,mam ich celkom vela(obycajne cierne,kvetinkove,derave)a aj ked za tie posledne si na mne idu sem tam ludia oci vyocit...mam pou xD kebyze sa pozrete za hranice tohto maleho statu tak leginy vladnu svetu-naozaj xD
a k dlzke triciek,nosim k nim dlhsie tricka,kosele,svetre,saty, ritku v nich ukazovat nebudem,tiez to nemam rada pozerta sa na to(+zarezane gatky ako bonus) ale viem ze mimo SR sa to nosi skutocne s hocicim
podla toho ake je pocasie....ak je -10 tak vobec ak je minimalne nad bodom mrazu tak si ich z kludom oblecenm i ja ale najhorsie su tie leopardie na slonicach
chudé nohy vypuklá ritka, mini sukňička obtiahnuté tielečko.. tak to som ja... keby som mala 100 kíl tak si ich dám tiež pretože vžite sa do kože ľudí tak trochu "pri sebe" nič sa nám nepáči naopak niektorých mužov to vzrušuje
@natuska6262 to máš niečo také ako keď sa niekedy nahneváš na niekoho z rodiny pritom ho stále máš rada môžeš predsa tiež oboje no nie ? no tak potom aj mne sa páši na ženách leginy ale zaroveň odsudzujem také ženy.
@sven ..-uf ..toto je dosť schizofrenické vyjadrenie že sa ti aj páči aj to odsudzuješ neviem ,mne to také príde ,lebo mne to čo sa páči -neodsudzujem ale tak ..každý sme iný ..ja viem ale zvláštne vážne
NENAVIDIM LEGINY VSETKYCH DRUHOV. zabila by som toho kokota co to vymyslel. vyzera to ako keby si zabudla gate doma.
najviac nenavidim tie leopardie, ked maju tie vzory roztiahnute na stehniskach a riti. BOZE. alebo kriklavo zelene/ruzove ala "styyyyl". OTRAS !!!!!!!!!! vyhladit leginy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
83 komentov
ale inak súhlasím s @2
a inak ak je tu taká, ktorá aj v zime nosí legíny tak sa chcem opýtať, čo ma ešte pod tým a či jej akože vážne nie je zima
A mám v piči čo mi to rozširuje a na čo to upozorňuje.
Proste je to neskonale pohodlné a keď idem cikať, nemusím sa rozopínať.
Našla som také, ktoré sú hrubšie než obyčajné - niečo ako pančuchy A nie je mi v nich zima.. Pod obyčajné nosím silónky, to je v pohode tiež..
S týmto súhlasím, ja mám tiež jednu, ktorá sa za priemerne vyvinutú určite nepovažuje a keď som ju videla v takých tenučkých s leopardovým vzorom a krátkym tričkom.. Tiež mi nebolo všetko jedno
Ale keď nejaká 53 kilová povie, že je v tom tučná.. Ach
zeny zeny dokedy vam tie leginy vydrzia potom pridete s cim ?
..kvak..
tie čo sú priestorovo výraznejšie ich môžu nosiť tiež, ale vyzerajú v nich blé
a nie je v nich zima, lebo vacsinou si pod nohavice nedavam puncochy, takze kombinacia puncoch a hrubych legin je ok, plus dlhsi kabat a vyssie cizmy. nechodim s holou ritou, vzdy mam nejaku dlhu koselu alebo tak.
a k dlzke triciek,nosim k nim dlhsie tricka,kosele,svetre,saty, ritku v nich ukazovat nebudem,tiez to nemam rada pozerta sa na to(+zarezane gatky ako bonus) ale viem ze mimo SR sa to nosi skutocne s hocicim
najviac nenavidim tie leopardie, ked maju tie vzory roztiahnute na stehniskach a riti. BOZE. alebo kriklavo zelene/ruzove ala "styyyyl". OTRAS !!!!!!!!!! vyhladit leginy