Mam rada atmosferu Vianoc ale taku tu domacku, nefalsovanu. Je mi zle z komercnych vianoc, kde sa uz od zaciatku sk. roka na vas usmievaju z vykladov ozdobene vianocne stromceky. to je otras...
nie netesim sa na ne. Postupne mi to vsetko opadava. cela ta atmosfera co bola kedysi uz nie je. ktovie cim to je. Jedine na co sa tesim je na tu hostinu alebo na tie kolace ...
yes anooo dpc trapne vianoce kto taky sviatok vymyslel omg kazdy sa len pretvaruje ach este ze tento rok vypadnem do anglicka ano vianoce bez snehuu jupi
jj cista pravda, vianoce uz nie su to co byvali. neviem, ale mam pocit, ze polka civilizacie by si v dnesnom svete ani nevsimla, keby sa vianoce definitivne vymazali. smutne...
ja sa tesim len na jedlo a darceky, ostatne ako kazdy rok ..samozrejme dufam, ze nenasnezi ...a nemusela by byt ani velmi zima...vlastne, snazit by aj mohlo, mne je to vlastne jedno...len tie trapne zvyky, modl;it sa pred jedlom atd atd...je to dost onicom teda...a to betlehemske svetlo..hahaha...:/
na vianociach ozaj nic nevidim, jedine falosnych ludi ktory ta cely rok maju v .... a cez vianoce sa odrazu usmievaju a pchaju ti do ruky darceky, uzasne...ale tak aspon tie prazniny:/
netesim.. neznasam vianoce .. vsetko ten zhon ..pripravy nervozita. a opity ocko .. fuj obzerstvo smylstvo . nenavis, kost z ryby v krku..a ked este nemate peniaze na darceky a dostanete furt ponozky
ja sa teším na Vianoce na budúci rok lebo zase pôjdeme do Dánska a bude perfektne (presne tak ako minulé Vianoce Ale na tieto sa neteším lebo to bude nuda :/ Ale chcela by som konečne poriadny sneh
tiez nemam rada tu hnusnu komerciu,ktoru na nas sypu uz v oktobri,ale tie skutocne,echt Vianoce,ktore prezivame v pravy cas na pravom mieste by som nevymenila za NIC
JA z duše neznášam vianočne reklamne brejky MOBILNYCH OPERATOROV..boze ved to ide kazdu minutu a lezie mi to uz v oktobri tak na nervy ze do marca zdochnem z toho.. :S:S:S : disappointed: ved ja uz by som si len za to ze to ide kazdu chvilu ten mobil resp. pausal nekupil.. :
TOTO mi nerobte.. to fakt sa kazdy rok musi s vianocami zacinat ked skoncia 30°C horucavy???
PRECO nema vsetko svoj jasne stanoveny cas
PRECO ludia podliehaju blbym obchodnym spolocnostiam, ktore sa snazia predavat co najviac.. a teda zacat stym co najskor
PROSIM.. vydrzte.. ved vianoce su az koncom decembra.. este je nadherna JESEN, vonku krasne sfarbene listie.. zubate slnko svieti spoza mracikov kde tu na nebi..
VIANOCE SU ESTE DALEKO!!!
///
odpustam to len tym ludom, ktori mi na vianoce splnia jedno z troch zelani!!
1.auto
2.pravidelny plat //podmienky prace sa dohodneme//
3.jedno tajne zelanie, sice splnitelne ale uverejnovat ho nebudem
ja sa strasne tesim a najviac na sneh, ten uplne zboznujem len jedina vec, co ma na vianociach stresuje je, ze nemam sajnu, co kupit niektorym kamaratom
pre mna uz vianoce stratili caro co mali kedysi neviem cim to je ale uz to nie je ono ale mam rada ked jemne pada sneh a k tomu zneju tie zname vianocne melodie
VieŠ čo, no niekoho kto sa stresuje pri kupovaní darčekov a ešte aj trocha uvažuje by možno napadlo, že sa dohodne s kamošmi, že si darčeky dávať nebudú ...
najkrajsie su vianoce ak ich prezijem s niekim koho mam rad.... a nemusia to byt viacnoce... moze to byt obycajny den
vianoce su obdobie kedy obchody zvysuju ceny, lebo je najvacsi dopyt...ludia sa snazia utratit co najviac penazi aby kupili co najviac najdrahsich darcekov... ekonomicky najuspesnejsie obdobie pre obchodne koncerny... idem dneska do obchodu (do jednoty) a tam uz vianocne ozdoby mna skoro polozilo... ako fakt... uz to je cisto iba o nakupovani a somarinach... vianoce sa tak stali pre mna dalsim normalnym dnom...
jedina pekna vec na tom je ze su prazdniny a volno, neucenie sa... a mozem ich prezit s timi ludmi, ktorych mam rad...
Straaaaašne moc najmä na rybie filé a zemiakový šalát a kapustnicu a opláty a na polnočnú omšu a kooopec ďalšíx vecíí...... Zabudol som vianočnú vízdobu a darčeeeky
Lol ja tieš teraz vínde cod5 tak sito ako minulý rok to boly časy ked spraviyl zimnú mapu winter crash a som ju hral asi 5 minut pred večerou štedrovečernov sa mi cnie zatým joj snowboarding silvester snech... jej nech už su tú zas doma v krbe kúriť krása
mmm, ja sa teším teraz zo zmeny času, lebo som to ani doteraz nevedela , a žeriem mandarínky, čo mi pripomínajú tú atmosféru Vianoc, voľno, jedlo, pokoj, vôňa ihličia, no jasne, ten, kto to nezažil, tak sa tešiť nemôže samozrejme, sú tu aj iné dôvody, prečo sa môže človek cítiť dobre vtedy
kks,aj ja sa moc tesiim..hlavne ked uz vsade su tie reklamy na vianoce.. hhah..sak nebojte dusicky su uz tu a potom to pojde lahko..teda no este moe narodky a potom vianocee..
ak tento rok dostanem na vianoce niečo čitatľné tak aj áno ....abo ak dostanem nové viazanie na board...inak ani ne....šak budem len vylihovať pred Tv a napchávať sa(jak keby som to nerobila celý rok)....taže tak
udrž rytmus žiadny strach ideme sa boardovať ja dostanem notebook navianoce teda mesiac prednimy ale akože navianoce a tešim ansnech dufam že to nebude zas ten snech dojebany ako minuly rok..som si iba sklznicu dojebal...
juuj Vianoce šalala...ja sa tiež strašne teším...a hlavne na krásne večery keď bude padať sneh a ja sa budem prechádzať po ulici...viete aký je to zážitok?
je to len taká maličkosť ale vie strašne potešiť...
vianoce su super..dufam ze bude aj sneh..ja sa tesim na vianocnu atmosferu uz v auguste ked je sneh o to lepsie..na tie blackanice potom sa netesim ale inac uplne a hlavne to jedlo
tak ja sa uz vobec netesim, Vianocne reklamy, vyzdoba vsetko uz je tu od polovice OKTOBRA kedysi boli Vianoce o tom ze tento sviatok stravis s rodinou a teraz to je len komercny sviatok na ktorom sa prizivuju obchody a vidno ze aj ty si z toho uplne zmagorena ked tu pises taketo forum a co sa tika snehu ospobnem zacinam mat radsej leto pri mori
bol to moj najoblubenejsi sviatok, ale tak presne ta domaca atmosfera a tak lenze tento rok sa toho tolko zomlelo a stalo ze dokonca ani na vianoce sa netesim,prvykrat v zivote ale nie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
nenavidim jedine sneh,dufam ze ani nenasnezi tuto zimu
ale najviac sa tešííím na tieto Vinaoce pretože dostanem gitaru ..nech su uuuž
No možno to bude tým, že polka civilizácie vianoce neoslavuje
Keď sú v rodine malé deti, tak to má zmysel, inak je to podľa mňa dosť volovina ...
TOTO mi nerobte.. to fakt sa kazdy rok musi s vianocami zacinat ked skoncia 30°C horucavy???
PRECO nema vsetko svoj jasne stanoveny cas
PRECO ludia podliehaju blbym obchodnym spolocnostiam, ktore sa snazia predavat co najviac.. a teda zacat stym co najskor
PROSIM.. vydrzte.. ved vianoce su az koncom decembra.. este je nadherna JESEN, vonku krasne sfarbene listie.. zubate slnko svieti spoza mracikov kde tu na nebi..
VIANOCE SU ESTE DALEKO!!!
///
odpustam to len tym ludom, ktori mi na vianoce splnia jedno z troch zelani!!
1.auto
2.pravidelny plat //podmienky prace sa dohodneme//
3.jedno tajne zelanie, sice splnitelne ale uverejnovat ho nebudem
Tak tak, už dosť ma serú nejaké hypermarkety, ešte aj tu to kričí ...
To fakt nemáš v najbližšej dobe u seba nič dôležitejšie, ako sú Vianoce, že sa už teraz nad nimi zamýšlaš?!
VieŠ čo, no niekoho kto sa stresuje pri kupovaní darčekov a ešte aj trocha uvažuje by možno napadlo, že sa dohodne s kamošmi, že si darčeky dávať nebudú ...
vianoce su obdobie kedy obchody zvysuju ceny, lebo je najvacsi dopyt...ludia sa snazia utratit co najviac penazi aby kupili co najviac najdrahsich darcekov... ekonomicky najuspesnejsie obdobie pre obchodne koncerny... idem dneska do obchodu (do jednoty) a tam uz vianocne ozdoby mna skoro polozilo... ako fakt... uz to je cisto iba o nakupovani a somarinach... vianoce sa tak stali pre mna dalsim normalnym dnom...
jedina pekna vec na tom je ze su prazdniny a volno, neucenie sa... a mozem ich prezit s timi ludmi, ktorych mam rad...
ja sa tešiiim hlavne na naše prve spoločne vianocee..juuhuuu!!!
sak vyanco uz pomaly ale ysto klopu na dvere
uzivaj si zimne prazdniny kym ich mas..
na vs to bude cas, kedy sa budes ucit na skusky a zistis ze tie dva tyzden su TAK HROZNE MALO
ale suhlasim s tym, ze vianoce.. su symbol..
a hlavne ze su i vtedy ak si s clovekom s ktorym tuzis byt a moze to byt hoc i ten najobycajnejsi den su to pre toho cloveka vianoce..
co znaci, ze ja budem mat vlastne toho roku vianoce znacne skor
inak si to cele pekne napisal
pisal som osobny postoj k celej tejto veci takze...
je to len taká maličkosť ale vie strašne potešiť...