Keby som nemusela prerušiť školu naozaj by som tam išla ....Ale samozrejme že nie kvôli tomu čo sa tam dialo v tej poslednej ale páčil by sam i taký život
jedine za zvieratá by som tam šla, inak to je len zgerba retardovaných ľudí, ktorý sa tam dostali len aby zdvyhli sledovanosť so svojou stupiditou... s prepáčením... inak sa k tomu neviem vyjadriť...
@2 už len z nadpisu témy si myslím ž by si sa tam dovalila ako posledná fuchtla zmalovaná čo by tam kokot robila apo týždi ohovárania plakala žechceš isť domov
@barky ako môžeš niečo také tvrdiť ? Nemám pocit že by si ma poznala, ak si to myslíš o väčšine ľudí ktorý by tvrdili že by tam išli tak sa v ľudoch dosť mylíš mňa ani len nepoznáš, ale tak ako si opísala by som tam ja určite neprišla...možno tak Jana Kalayová ale nie ja . Nesúd ked nepoznáš.
@drobec186 hej o ludoch ktori by tam chceli ist si myslím že su uplne retardovaní. hej zas na druhej strane isť tam môže isť barskdo vyberú tam ten najväčší ludský odpad tak sa s potešením dívaj na intrigy
keby som sa nehanbila chodit medzi ludi (nie este ist do TV), tak by som sa prihlasila do nejakej reality show. nie za cielom vyhrat, ale skusit, aky je to pocit nemusela by to byt prave Farma.
@barky Ale však je to všetko len o tom ako sa tam hádajú, nemusela by som tam byť dlho ale skúsila by som to, a nie preto prečo si si ty myslel. No áno Jana bola retardovaná, išla tam. Ale niekto tam ide a nemusí byť retardovaný nie každý tam chodí na mólo ako Jana ...A baví ma dívať sa na tie intrigy a všetko vo farme, neznamená to že ich mám rada, ale sleduješ život tých ľudí na farme a zastavuje sa ti nad tým rozum tým že sa nato dívam nerobím intrigy ja, ani nič zle zo seba.
@atropabelladona pamätáš sa na tú show, neviem ako sa to volalo, bývala v takej Vile pár ľudí a žili tam spolu, neviem či nie Vyvolený, tam by si sa prihlásila?..
@drobec186 za prvé neviem kto je Jana a nechcem to vedieť ..... videl som z toho 5 minút u kamaráta tam boli prijebaní nakomplet všetci ... a až sa ťa baví dívať na intrig a hádky celý týžden tak prosím.... na mňa to degeneratívne pôsobiť nebude
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov