kto z vas sa uz velmi tesi na leto tak ako ja? preferujete skor plavanie v mori, alebo len tak si lahnut na nafukovacku a nechat sa unasat vlnami?? co mate radsej?
tesim sa na leto na brigadu na pohodicku pri vode s pivom v ruke stanovacky viacej volnych bytov viacej akcii jedna vrstva oblecenia spanie do 12tej skate fotenie no bude sranda
ja sa taaak strasne tesim na leto, ved to ma skoro same vyhody, okrem toho, ked je strasne vlemi teplo, ale aj to sa da zniest, podla mna leto zblizuje tak kto by sa nerad zblizoval? , a uprednostnujem plavanie v mori,ale minule ked sme boli, tak moj brat, on je este maly, on nechcel plavat v mori lebo je slane nevadi...ale ved v podstateje jedno kde sa plava
Milujem milujem milujem Milujem milujem milujem LETO! Leto to je moje..
prostééé chodiť na pláááž,nosiť topánky na opätku, proste prázdniny, všeeetci sú v lete sexi leto má svoje úžasnéé čaro a každé leto je najkrajšie môjho života lebo ej tak jedinečnéé..a navyše....more *IN LOVE* prostee tá krásna farba a západy slnka....a nanuky proste LETO 4EVER! a tešííím sa od prvéého septembra
tiez som dnes nad tym uvazovala, asi sme prepojeni
zboznujem leto,/hlavne aby bolo teplo /letne satocky, opätky, plavanie,vychadzky na bicykli ...mohla by som o tom napisat aj knihu ako ho mam rada
ja sa tiež strašne moc teším na leto mám ísť do Ríma a všetky tie pamiatky .... joooj a na dovolenku...chvílu pri mori,chvílu po pamiatkach...ja som taký neposedný typ aaale zíde sa aj poplávať v mori
ake lezanie?ved ake by to bolo leto, keby som to prelezala niekde na plazi alebo na nafukovacke?festivaly..stanovacky ,chatovacky a neviem co od vymyslu sveta, stale v pohybe a nepremrhat ani minutu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
topfest,zakovic,masters of rock,chaty,bazen,futbalek..
prostééé chodiť na pláááž,nosiť topánky na opätku, proste prázdniny, všeeetci sú v lete sexi leto má svoje úžasnéé čaro a každé leto je najkrajšie môjho života lebo ej tak jedinečnéé..a navyše....more *IN LOVE* prostee tá krásna farba a západy slnka....a nanuky proste LETO 4EVER! a tešííím sa od prvéého septembra
zboznujem leto,/hlavne aby bolo teplo /letne satocky, opätky, plavanie,vychadzky na bicykli ...mohla by som o tom napisat aj knihu ako ho mam rada