ja vsetkych 10 mesiacov chcem teplo.. v juli a auguste od toho tepla skapinam taaakze.. leto.. a nad 30 stupnov v tom pripade, ze mozem cely den byt vo vode alebo pod. ale maaam rada velmi jar.. ale nie taku aka je zatial teraz.
@deidynka no ved presne rano je este dobre a da sa ist von napriklad na prechadzku so psom a potom okolo 11:00 to zasne byt hnusne ze sa nic neda robit len byt vo vnuri a mat ventilator pusteny naplno a nacpavat sa zmrzlinou a takto az do nejakej stvrtej ked sa ako tak da ist von Ale aj to su vsetci z toho tepla tak zniceny ze radsej trcia doma a este su v lete aj komare
@deidynka no ani nehovor ja som tak byvala v skole minuly rok a to sa ani ucit neda, len ta to teplo unavuje a na telesnej ze 12 minutovka v tom teple a este ist domov autobusom to je naozaj hrozne v tej horucave a spoteny ludia sa na teba lepia
@deidynka no tak toto sa stale aj mne idem do skoly a vsetko v poriadku okolo obeda pozrem von oknom a chumelica a ja ze to sa mi len zda ale nezdalo hrozne ale mozno sa pamatas ze minuly rok aj den pred velkou nocou snezilo
milujem let a erste nikdy som sa na neho netesila viac..neviem cim to je..mozno tym ze sme sa odstahovali a cez letne idem pozriet starych kamosov a tak..ale jednoznacne ked si mam vybavit najlepsie zazitky a spomienky..vacsina sa odohrava v lete
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
@4 tebe asi.....