no..neviem..lebo kupovať si to nebudem..a stahnut to neviem a napalene z originalky mi to nejde pustiť ..ale sims2 bol dobry tak by aj tento mohol byť..tusim ze tu bude ze mozte ist k susedom pozret alebo take dačo..
ak niekto viete stranku kde sa da stahnut sims2 tak mi napiste ts,lebo som to cez torent stahla a mi to nejde otvorit
no určite mi to nepôjde môj PC má čo robiť aj s dvojkou na plných detailoch...a v sims 3 pochybujem že bude nejaký extra nový nápad...
proste jednotka bola legenda, dvojka bola jednotka v lepšom kabáte...nečítal som recenziu na trojku a ani ma to už netrápi už nejaké 2-3 roky nesledujem vývoj nových hier...
uuuuuplne sa na to tesim a planujem si to kupit lebo je to cim dalej lespie a dokazem pri simse travit cele hodiny je to super hra a vzdy sa smejem na tom ako rozpravaju
@18 no takze dik, za vysvetlenie tvojho nazoru mal som take tusenie ze to zabijes nejak podobne, pretoze by si asi aj tak nic zo seba nedostala... sims 2 je okrem krajsej grafiky a plne trojrozmerneho prostredia cista jednotka. ziadne vyraznejsie zmeny co by stalo za to spomenut tam niesu
Jeziis no konecne !!!...the sims 3 bude 100000000 percent taqa supova hra !!! ...booze ja sa taak tesim uz ...uz som chodila po obchodoch ale vyjde to az v lete...ale POZOR nje 20.juna..ale 2.juna...to bolo napisane aj ked som pozerala video s tymi tvorcami the sims3 taqqze v obchodoch to bude uz 2.JUNA!!!!!!: waaaaaaw
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
ak niekto viete stranku kde sa da stahnut sims2 tak mi napiste ts,lebo som to cez torent stahla a mi to nejde otvorit
proste jednotka bola legenda, dvojka bola jednotka v lepšom kabáte...nečítal som recenziu na trojku a ani ma to už netrápi už nejaké 2-3 roky nesledujem vývoj nových hier...
ale chcem to mať doma ...
Veď to ešte ani nevyšlo a už tu je cracnuté?