teším sa na to, ako sa konečne vyspím. teším sa na to, ako si bude mama rozbalovať darček odo mňa.teším sa na akcie s kamarátmi.neteším sa na tú kopu koláčov.
teším sa na prázdniny, ale keď budú bez snehu tak ani nemusia byť a taktiež na vianočnú večeru a atmosféru na uliciach. inak čím som staršia, tak tým viac sa mi zdá, že Vianoce už nie sú to čo bývalo..
Sú to moje prvé Vianoce po odchode z domu, strávim ich s veľmi dobrým kamarátom pri rybe, šaláte, rume a po 22:00 pôjdeme do Barbaru- už len ten názov je frustrujúci
Nechcem byť u frajera s jeho rodinou, lebo by mi to bolo také blbé, hoci jeho mamča počíta s tým, že keď už s nimi bývam, budem s nimi aj na Vianoce, ale neviem, ako dopadnem a kde skončím. Môj primárny plán je s tým kamarátom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
celé dni sa budem válať, spať, piť čaj a piť.a vlastne si riadne oddýchnem a budem si robiť čo chcem.
Nechcem byť u frajera s jeho rodinou, lebo by mi to bolo také blbé, hoci jeho mamča počíta s tým, že keď už s nimi bývam, budem s nimi aj na Vianoce, ale neviem, ako dopadnem a kde skončím. Môj primárny plán je s tým kamarátom
Alebo jednoducho budem Grinch a odignorujem ich.