@acvd43xa7w no aj tam pojdeme akurat,ze do polnoci sme mali oslavovat na garazi na zapade...no kamos sa v sobotu tak ozral na koncerte,ze namiesto Trstenej vystupil v Krasnej Horke a museli ho hladat policajti,kedze nebol schopny ani ostat cakat na mieste a ani komunikovat cez mobil no a pointa je v tom,ze ta garaz patri jeho rodicom
ked je to vsetko tak dokazene ani nie..:/ teda na tie Vianoce myslim a na Silvester ano len neviem kde co ked ludia si spomenuaz teraz ze by mohla byt niaka chata..
Na Vianoce sa teším, aj keď by som najradšej vynechala to predobdobie s nervóznou a hysterickou mamou Pre mňa to bude pár dní oddychu pred skúškovým, takže sa teším. A som materiálne založená a teším sa na darčeky
posledne dva roky sa netesim na vianoce... kvoli blbej situacii doma a Silvester? som zvedava kde budem travit, lebo netusim .. kazdy rok je to inak ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Na Silvestra nie.
Na Nový rok áno.
Na Silvestra ešte aj noviny budem musieť roznať (ach), a vôbec vôbec nemám rada ten sviatok, či čo to je.
a prvýkrát v novom dome s novým šteniatkom a mojimi zvermi
A na Silvestra? Neviem.