a koho to zaujima? zajtra pridem do školy, bude hrať na gitare, pridem domov, budem hrať na gitare, pojdem spať, rano sa zobudim, budem hrať na gitare, pojdem do školy - gitara, po škole hudobna - gitara, doma - gitara a do štvrtku to site.. potom až piatok rano -gitara, škola -gitara, večer - bar, sobota rano dlho spať, večer gitara a v neďelu iba gitara...
zajtra 7 hodín, rozvrh hrozný, nahoršie učitelky aké môže človek stretnúť... no a keď prídem domov, hneď ku zubárke kde prečakám 2 hodiny len preto aby ma zdrbala že nenosím strojček... vďaka, ale nie
a tak čo ja viem?? zajtra nemám moc ťažké hodiny v škole...ale zase...keď si pomyslím , že Maťko ma 8 hodín a s ním budem len chvíľu, tak je mi do plaču..ale vydržím to....ale inak ako týždeň bude ,si myslím , celkom fajn.. každú chvíľu nejaký výlet,branné alebo exkurzia...a potom k nám do školy prídu sokoliari prepadák
absolutne nie! hned pondelok prva hodina matika opakovanie prvy, druhy rocnik stvrtok vstupna pisomka slovencina taktiez prvy druhy rocnik a piatok elektrinika!!! do toho vsetkeho pondelok streda piatok aj autoskola..
Mám písomku z fyziky zo starého českého komunistického testu, z látky, ktorú neviem, pri profke, ktorú neznášam a dve hodiny, na ktorej bude lotéria, koho skúša ústne, pričom som doma nebola celý víkend.
V utorok ďalšia písomka, v stredu ďalšia atď atď až do piatku. Medzi to ešte nejaké odpovede. zrelé na blázinec, to sa nejako dohodli všetky na jeden týždeň?
Tesim sa velmi lebo budem trenovat kazdy den kondicku a v sobotu to zakoncim brutalne dlhou cestou na biku na konci ktorej si dam preteky s jednym kamosom daleko odtialto To uz viem predom ze prehram ale tesim sa na to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
... len dúfam že mi ho niečo nepokazí
štátne tajomstvo
V utorok ďalšia písomka, v stredu ďalšia atď atď až do piatku. Medzi to ešte nejaké odpovede. zrelé na blázinec, to sa nejako dohodli všetky na jeden týždeň?
a) spoznám nových ľudí, ktorí majú rovnaký pohľad na svet ako ja a viem že pri nich nebudem mať pocit menejcennosti,
b) spoznám nové prostredie,
c) budem študovať to čo ma napĺňa a vidím v tom svoje životné poslanie
d) zlepší sa môj vzťah k Bohu.
Nie, neteším sa na tento týždeň pretože:
a) budem ďaleko od milovanej osoby a budem sa báť, že stretne niekoho lepšieho a uvedomí si, že so mnou iba stráca čas.
b) budem večne v nejakom dave ľudí, z čoho mi pribudnú šedivé vlasy
c) určite sa niekde stratím
d) ešte viac sa zhorší vzťah s mojím otcom.