ako aj mna to zaraza, ale sama na sebe vidim, ze nie som ok, dusim sa, ked behame vonku.. ale tak povedz to idiotovi.. lekari neoslobodia, co uz, do smrti budem drevo aj ked cvicim
aj by som si to spravila, chvilu na to mam, ale postavit sa neviem vdaka utorkovej hodine nejake martial art class. ledva sa plahocim tak ma cele telo boli
7.6 som super ale tak na to že som sa rozhodla to spraviť po polhodinovom cvičení (navyše sa furt vyhovaram sama pred sebou že som ešte len polroka nefajčiarka )
@method ale zas ja to mam trosku inak ako ostatny ludia, preto mam take dobre cisla. Lebo ja ked zacnem cvicit tak nie ze sa zrychly velmi tep ako u ostatnych ludoch ale mne zacne byt srdce silnejsie ale inak vsetko ostatne zostava. Pri dviceni si dokazem odmerat tep aj keby si ho nemeram rukami, len podla toho ako mi srdce bije neviem ci je toto lepsie ako to co mas ty :/
@mefistofel mat nizky pokojovy tep je urcite lepsie a v tej uplne prvej faze po drepoch par sekund aj mne bilo cca takou istou frekvenciou len silno,ale potom sa mi rozbucha po chvilke, meral som to zrychlene
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
wut? :´(
skus si spravit ten ten, teda ak sa ti bude chciet
ako aj mna to zaraza, ale sama na sebe vidim, ze nie som ok, dusim sa, ked behame vonku.. ale tak povedz to idiotovi.. lekari neoslobodia, co uz, do smrti budem drevo aj ked cvicim
ale tak radsej byt zdravy a nesportovat ako mat zdravotne problemi a sportovat
ale ked ti to az tak velmi neprekaza, tak potom dobre, len aby sa to nezacalo zhorsovat :/