mno takže...keď ste niekde kde nie je signál (napr KOZEL pub či čo to je v BA)tak prečo možete volať na tiesnové linky?????keď ten signál tam vlastne nie je
mno preto ze tvoja domaca siet (napr. posraty t-mobile) tam nema signal, ale orange ma... a ten ti moze sprostredkovat hovor na tiesnovu linku... staci odpoved?
"Mno preto ze tvoja domaca siet (napr. posraty t-mobile) tam nema signal, ale orange ma... a ten ti moze sprostredkovat hovor na tiesnovu linku... staci odpoved? "
mne sa stalo ked sme sedeli v pivnicnej krcme, ze nikto nemal signal (ani i-mobile,pomaranc, kyslik) a kazdy mal na telefone iba tiesnove volanie... nemtudom
Desiree - ty nepoznas cervenu linku?? JE to specialne pasmo ktore sa vyuzivalo pocas druhej svetovej vojny a od vtedy sa pouziva toto pasmo na tiesnove volania - takze ono to ma vsade signal vsak je to technika zo SSSR
Keď voláš s s ktorej koľvek svetovej siete,využívaš pritom satelit ktorý patrí danej spoločnosti.
Ale keď voláš tiesňové číslo,signál sa prepojí medzi všetkými satelitmi ktorých su stovky a tak je signál omnóho silnejší a zachytíš ho takmer kdekoľvek.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
mne sa stalo ked sme sedeli v pivnicnej krcme, ze nikto nemal signal (ani i-mobile,pomaranc, kyslik) a kazdy mal na telefone iba tiesnove volanie... nemtudom
ale neviem preco, asi ma svoj signal, ktory proste fici vsade
Keď voláš s s ktorej koľvek svetovej siete,využívaš pritom satelit ktorý patrí danej spoločnosti.
Ale keď voláš tiesňové číslo,signál sa prepojí medzi všetkými satelitmi ktorých su stovky a tak je signál omnóho silnejší a zachytíš ho takmer kdekoľvek.