ešte som nikoho neliečil, neviem, prirodzene vyšlo mi to tak, ako som odpovedal na otázky, takže kreatívny, nápomocný a robota pri ktorej môžem rásť a využiť skôr osobný prístup a nemusím vo väčšine s nikým spolupracovať. Vyšlo mi teda že by som mal byť spisovateľom, grafikom, poradcom, tlmočníkom, hudobníkom, zdravotníkom... no nič z toho som ešte nerobil, takže ťažko potvrdím, či mi dobre radia.
@1@4 tiez
mozno len ti liecitelia su nocne tvory alebo co
viackrat som to robila a vzdy mi toto vyslo a inak uz to tu bolo parkrat a vtedy neboli sami liecitelia
Tento test som už v minulosti robil. Teraz som si ho spravil znova so záujmom a s tým, že som si svoje odpovede s minula nepamätal. Výsledok bol rovnaký. Nič technické a skoro žiadna ručná práca. Väčšinou humanitné vedy, poradenstvo , novinár, často manažment. Vzhľadom k tomu, čo ma baví a čo robím je to presné- veľmi presné. Ja osobne si myslím, že toto je najlepší dostupný test pokiaľ vás nebaví či už vyhadzovať peniaze u psychológa alebo posielať SMS o vymyslený výsledok .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
no introverzia na pribl. 90% mi vysla vzdy
ISFJ - netusim co tie pismena znamenaju
ale inak som už mala asi všetko začínajúce na IN
INFJ
Introversion - nezávislý, samostatný, zdržanlivý, vyrovnaný
iNtuition - inovatívny, vizionársky, mysliaci do budúcnosti, odvážny
Feeling - starostlivý, veľkorysý, citlivý, opatrujúci
Judging - organizovaný, štruktúrovaný, rozhodný, vytrvalý
a oboje na mňa sedí do veľmi podobnej miery, takže som proste nezmapovateľná
mozno len ti liecitelia su nocne tvory alebo co
viackrat som to robila a vzdy mi toto vyslo a inak uz to tu bolo parkrat a vtedy neboli sami liecitelia
Dávnejšie som robil test (16personality) a tam mi tiež vyšiel INFJ.
a sedí to na mňa...
ENFJ
Extroversion - dominantný, smerujúci preč, priamočiary, rozhodný
iNtuition - inovatívny, vizionársky, mysliaci do budúcnosti, odvážny
Feeling - starostlivý, veľkorysý, citlivý, opatrujúci
Judging - organizovaný, štruktúrovaný, rozhodný, vytrvalý
V celej populácii má
typológiu Učiteľ
5% ľudí.
INTP.
ISTJ
Introversion - nezávislý, samostatný, zdržanlivý, vyrovnaný