Čaute, mate niekto skusenosti so SCIO VSP? Da sa na to nejak pripravit?? Ak skola realuzuje prijimacky formou VSP, tak co sa podla Vas oplati viac, resp. Co je lahsie.. Prijimacky na skole, alebo SCIO? Dakujem
Z toho co som pocula sa na sciu vraj strhaju body za zle odpovede a poznam dost ludi, co pohoreli tipovanim/takych, co vela nevedeli, ale ked si neboli isti nedali radsej nic a dopadli dobre.
vsp su lahke, len ich NE-TRE-BA podcenit. moj notoricky znamy pribeh, ako som si robil stare vsp na masarykovu s percentilom 95+, prisiel som na ostry test s egom lvl 1000 a odisiel s percentilom 43, lebo som si o sebe proste vela myslel a zakruzkoval som strasne vela zlych, je hadam dostatocne odstrasujucim prikladom.
Neviem, či je VŠP to isté ako TSP. Ale ja som bol prvykrát na masarykovej tento rok na tých TSP a nevedel som veľmi ako to prebieha, nemal som vtedy ani veľa času pripravovať sa na ne. Išiel som skôr tak len skúsiť, ako naozaj dať. Dal som percentil iba 53,5%, ale skoro bez prípravy na ne. Prihlášku teraz už mám zase, času na prípravu mám podstatne viac, teraz keď si robím doma, tak mi neprídu ťažke, len fakt netreba podceňovať ako píše vyššie. A áno, radšej označovať tie ktoré vieš a netipovať zbytočne, body idú dole.
Tak ked treba percentil 60 tak to je vela?? a v pripade ked pojdem na tie ich testy a nedopadne to dobre, tak potom pozem ist aj na prijimacky VS a riadit sa ich testu, alebo to si musim dopredu vybrat ci jedno, alebo druhe??
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov