ja by som vyliezla s auta za mojou laskou, kluce od auta by som odovzdala priatelovy nech vezme babku do nemocnice a za to ze mi v minulosti pomohol nech si to auto necha, aj tak je dake male kedze su ta len 2 miesta...
ja to uz prezradim vystupim z auta kluce dam priatelovi aby zobral do nemocnice babku,a ja ostanem na zastavke s tou do ktorej som zalubeny aj ked by sa mi zrovna v noci a v burke nechcelo velmi stat.
Babka ako by som mohol vediet, ze je smrtelne chora? zavolala by si sanitku hadam by nesla autobusom to je chore nie? a keby stala tak by asi nebola tak smrteln chora. je to tam napsiane hore stoja traja ludia
Stary priatel. spoznal by som ho? nespoznal ani on mna by nespoznal
baba ktoru lubim. ak by som ju lubil, tak by o tom vedela. a ak by aj ona mna lubila tak by to miesto bolo obsadene. nie?
a ak by ma nechcela tak by som sa na vsetkych z vysoka vysral
A kedze tam vseci stali tak o nedlho pojde autobus tak ich zobere po ceste. ale ta babak tam nemala co robit
No mohla by som chalana akokolvek milovat ale nikdy by som s nim nemokla na zastavke len preto aby moj kamarat mohol zaviest mojim autom niaku babku do nemocnice.
mno ja newem sak babka aj tak zomrie.stary pan uz sex ani zachranu nepotrebuje ale co ten fesak do ktoreho som zamilovan to a je to vybavene beren toho fesaka.
lol, preco ze iq test? to je kazdeho osobna vec kto jak by to vyriesil,
kazdy uprednostnuje nieco ine a nie kazdy je ochotny aj ked len zastavit.. mne prídu podareny stary ludia chapes jak to myslim ze keby mala babka vodicak tak jej to auto dam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
co som vyhrala?
Babka ako by som mohol vediet, ze je smrtelne chora? zavolala by si sanitku hadam by nesla autobusom to je chore nie? a keby stala tak by asi nebola tak smrteln chora. je to tam napsiane hore stoja traja ludia
Stary priatel. spoznal by som ho? nespoznal ani on mna by nespoznal
baba ktoru lubim. ak by som ju lubil, tak by o tom vedela. a ak by aj ona mna lubila tak by to miesto bolo obsadene. nie?
a ak by ma nechcela tak by som sa na vsetkych z vysoka vysral
A kedze tam vseci stali tak o nedlho pojde autobus tak ich zobere po ceste. ale ta babak tam nemala co robit
kazdy uprednostnuje nieco ine a nie kazdy je ochotny aj ked len zastavit.. mne prídu podareny stary ludia chapes jak to myslim ze keby mala babka vodicak tak jej to auto dam