Zdravim, potreboval by som informacie, popripade link na testy, ktore sa teraz pouzivaju na kurzoch autoskoly. Poprosim hlavne takych, ktori robili v priebehu mesiaca, dvoch....
vdaka..tam su aktualne otazky...ale ja by som potreboval original testy....presne poradie otazok v kazdom teste...mam jedne, tusim z februara, ale tie pravdepodobne nebudu..
@Aneta8875 by som nestresoval, len momentalne mam uspesnost mozno 20%..mozno ani ne...no zatial som tie testy co mam este ani vsetky nepresiel..druhe kolo bude dufam fajn...
@8 nebudu mat ine poradie otazok-aspon u nas v autoskole na skuskach sme mali tie iste-tych 35 co je..akurat poicajti to maju inak oznacene, ale su to presne tie iste, aj to iste poradie otazok..ja napr. mala c. 25-aj mi to potom ujo policajt povedal..
@Freedomko ja som mal mat tiez zajtra, no nastala chybicka a kosi ma nezapisali do zoznamu...nastastie som im dnes volal...inac by som zajtra rano cakal na test..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
vodicak.sk
nestresuj ja som robila pred mesiacom a plný počet bol