Ako počas stretka zistiť o čo žene ide? či jej ide o vzťah alebo ma chce len na sex?
U muža sa to dá zistiť podľa reči tela. N apriklad keď chlap pozerá žene do očí a potom uhne pohľadom skôr než ona, za menej ako sedem sekúnd tak ju chce dostať do poste
No podla mňa by som si to zistil pred stretkom A to ako , to žena zistí u muža pohybom tela, sú podla mňa len také babské povedačky, lebo keby to tak bolo tak neni na svete tolko sklamaných báb. Ja keď sa pozrem na chalana, tak mi je jasné o čo mu ide, lebo ten nagelovaný navovaný, dobre vyzerajúci a velmi zhovorčivý typ je ten ktorému ide len o sex.
@jaja2014 " lebo ten nagelovaný navovaný, dobre vyzerajúci a velmi zhovorčivý typ je ten ktorému ide len o sex."
to je blbost.... Ja som tiez velmi zhovorcivy, navonany tiez vyzor musi posudit niekto iny ale viem ze sa viacerym dievcatam pacim, akurat gel nepouzivam (iba ten lubrikacny), ale rozhodne mi nejde za kazdych okolnosti len o sex
@hoperpohroma niekedy ide cloveku len o sex, niekedy aj aj mna, ale zaujima ci je zena namotana len telesne a chce si len uzit alebo aj telesne aj sexualne.
@puco90 pri zenach platia rozne ine indicie napriklad ked sa jej pacist tak sa stale hra s okruhlum predmetom alebo robi nieco s vlasmi. Ked sa rozpravate tak sa stale smeje na tom co povies a podobne.
@hoperpohroma viem urcite ze to tak je - lebo viem co sa deje potom dobre to poznam
mna teraz nezaujimaju taketo povrchne prejavy telesnej pritazlivosti, alebo sympatii ale skor citova stranka veci (uz ked sa pozname dlhsie).vraj ked je zena zalubena tak zvykne mat pri sexe rozsirene zrenicky - byvala mavala a po dvoch mesiacoch sme sa ajtak rozisli :/
ak zene ide o lasku a tebe ide o sex, tak je to fajn, lebo potom aj jej pojde o sex
ak zene ide o sex a zisti, ze aj tebe ide len o sex, tak si to posral, lebo ona nechce vyzerat, ze bola zneuzita, ale to, ze ona zneuzije teba jej nepride nespravne
ak zene ide o sex a tebe o lasku, tak zostanete kamosi, cize ser na to, chod si uzivat von
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
a ty si napisal opak, ze ocami uhne.. well
a celkovo tieto fora trapne
Pamätajte na to
jednoducho, reč tela......
Prečítaj si " Veľká kniha reči tela"
neviem kde si nabral že to platí len pri mužoch.
to je blbost.... Ja som tiez velmi zhovorcivy, navonany tiez vyzor musi posudit niekto iny ale viem ze sa viacerym dievcatam pacim, akurat gel nepouzivam (iba ten lubrikacny), ale rozhodne mi nejde za kazdych okolnosti len o sex
@hoperpohroma niekedy ide cloveku len o sex, niekedy aj aj mna, ale zaujima ci je zena namotana len telesne a chce si len uzit alebo aj telesne aj sexualne.
@puco90 pri zenach platia rozne ine indicie napriklad ked sa jej pacist tak sa stale hra s okruhlum predmetom alebo robi nieco s vlasmi. Ked sa rozpravate tak sa stale smeje na tom co povies a podobne.
mna teraz nezaujimaju taketo povrchne prejavy telesnej pritazlivosti, alebo sympatii ale skor citova stranka veci (uz ked sa pozname dlhsie).vraj ked je zena zalubena tak zvykne mat pri sexe rozsirene zrenicky - byvala mavala a po dvoch mesiacoch sme sa ajtak rozisli :/
ak zene ide o sex a zisti, ze aj tebe ide len o sex, tak si to posral, lebo ona nechce vyzerat, ze bola zneuzita, ale to, ze ona zneuzije teba jej nepride nespravne
ak zene ide o sex a tebe o lasku, tak zostanete kamosi, cize ser na to, chod si uzivat von