Ahoj, neviete niekto nejakú dobrú stránku, kde si môžem vytlačiť nejaké cvičné testy na Testovanie 9? Všetky, čo sú na oficiálnej stráke a boli po minulé roky som už vyrátala, aj z kadejakých zbierok som už vyrátala príklady... Díky
nám pár takých posielali učitelia na bezkriedy ale inak existujú aj knižky s takými cvičnými testami na prijímačky a mám ešte jednu stránku, ktorá mi veľmi pomohla.. kde je vysvetlená komplet teória matiky 2.stupňa ZŠ aj s postupmi
Wrr nerob z toho vedu, prehreje sa ti z toho procesor :3... daj si chill out brko do ruky monitor nieje nič ťažké aj debil ho spraví nad 50% a všade ťa príjmu, ich nezaujímajú známky, priemery alebo nejaký monitor, ale počet žiakov . Čím viacej žiakov majú, tým viacej money dostanú
@antananarivoandy neviem prečo, ale nechce sa mi tomu veriť keď som sa akurát dočítal, že na tú školu kde chcem ísť berú len 90 žiakov, čo je hrozne málo kedže je to dosť známa škola a len z našej triedy sa tam hlási polovica...
My sme mali bezkriedy.sk ale to skôr matikárka nám tam dávala a zo SJ mala učiteľka takú knihu z ktorej nám prefocovala a potom sme si mali sami vyhľadať staršie monitory....
Ale tiež si teraz hovorím, že tak som stresovala a keď som prišla na strednú potom mi ťuklo, že monitor mol malina. A navyše sme sa teraz zhodli s učiteľkami nejakými aj zo spolužiačkami, že tie monitory sú už viac o chytákoch ako o vedomostiach...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Keď som to ja ukorčuľovala tak vynikajúco ako som to ukorčuľovala bez toho aby som sa učila,tak to musí uhrať každý...
takže radšej si počítaj, skús aj príjmačky a pod.
Ale tiež si teraz hovorím, že tak som stresovala a keď som prišla na strednú potom mi ťuklo, že monitor mol malina. A navyše sme sa teraz zhodli s učiteľkami nejakými aj zo spolužiačkami, že tie monitory sú už viac o chytákoch ako o vedomostiach...
Ako sa vola ta stranka?
Dik. Konečne nejaká normálna stránka.