Chcem sa opýtať jednu vec parno som mala naposledy pred mesiacom tak isto ako ak trávu lebo som prefajčila dojazdy..že či mi to v tých testoch na krv na moč nájdu aj po tom mesiaci ...no a mamka ma chce dat na testy lebo celý mesiac som sa bila za pravd
Fetáčka jedna zas*aná ... btw. keď si dáš tesne po mariši černicový džús, tak to rapídne skracuje prítomnosť tox. látok v krvi ... takže no fear, continue ^^ !
trava sa ti drzi v moci najdlhsie.. okolo dvoch mesiacov tam este najdu stopy. a biele tusim po tyzdni zmizne, hnede asi 4-5 dni. zalezi vsak aj od itenzity a velkosti daviek. po mesiaci by si mala byt na testoch ok (testy z mocu, krv netusim ako, ale tusim z krvi sa ani nerobia nejak casto. co som pocul a viem, tak vzdy len chcanky)
môžem sa opýtať?
ide ti len o to, aby mama bola spokojná, alebo aby si naozaj bola čistá?
teda, chceš brať ten pervitín (či čo je to vlastne) aj naďalej, alebo by si sa rada toho vzdala?
co ja som pocul od roznych znamych tak vzdy im to vyslo negativne aj ked to bolo nedavno pred testamy... jeden kamos ale musi chodit pravidelne lebo mu zistili ale on tahal 3 mesiace v kuse...
Nejdem ti tu prehovarat do duse, ale ak mas estelen 17, vykasli sa na to cim najskor... skusit si to skusila, ale zivotnu uroven ti to nezlepsi
No ide mi o to že už chcem biť fakt aj ja čistá nie len moje svedomie pred mamou...a ju by s prepáčením jeblo keby sa to dozvedela takže preto sa pítam čosí ja chcem s tým mať už svätý pokoj...weed je v pohodke to o tom vie bo ona si dá občas somnou ale o perníku nechcem aby vedela a ani sa to nesmie dozvedieť takže asi toľko...chapeš ma nie?
@19 to ma teší.
a keď na niekoho reaguješ, tak pekne tagni zavináčom a jeho nickom, tak ako si to tu párkrát už spravila, aby si to dotyčný našiel, inak mu nepríde upozornenie.
iba ak je to pod jeho statusom/anketou/fórom/fotkou/blogom, vtedy nemusíš, príde mu upozornenie aj bez toho (ako chodia tebe z tohto fóra, aj keď ťa netagujú ľudia)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Bohužiaľ, ak by si išla na testy teraz tak by to zistili!
Od toho mam na mile daleko
ide ti len o to, aby mama bola spokojná, alebo aby si naozaj bola čistá?
teda, chceš brať ten pervitín (či čo je to vlastne) aj naďalej, alebo by si sa rada toho vzdala?
Nejdem ti tu prehovarat do duse, ale ak mas estelen 17, vykasli sa na to cim najskor... skusit si to skusila, ale zivotnu uroven ti to nezlepsi
a keď na niekoho reaguješ, tak pekne tagni zavináčom a jeho nickom, tak ako si to tu párkrát už spravila, aby si to dotyčný našiel, inak mu nepríde upozornenie.
iba ak je to pod jeho statusom/anketou/fórom/fotkou/blogom, vtedy nemusíš, príde mu upozornenie aj bez toho (ako chodia tebe z tohto fóra, aj keď ťa netagujú ľudia)