Pernamentný make-up alebo tetované obočie, čo si o tom myslíte? Máte s ním nejaké skúsenosti? Mám veľmi svetlé obočie a tak rozmýšľam o tejto variácii, ale nepoznám nikoho, kto má vytetované obočie.
podla mna to je fajn pre niekoho kto fakt má vypadané tie chlpky, aj ja mam svetlé obočie a bud si ho dofarbujem u kozmetičky alebo aj sama sem tam takže radím ti rob tak ako ja
ked ma niekto fakt otrasne uplne beznadejne povypadavane obocie tak je to super ak je to spravene pekne a profikovsky, ale ja som za ceruzku/tiene/gel a velmi by som neverila, ze by mi barskto co to tvrdi vedel "prirodzene" detailne vytetovat obocko. a vraj to velmi boli. a v 99% pripadoch to vyzera proste napicu.
akože také to "čiarkované" je ešte v pohode ked je samozrejme dobre spravené, ale mne sa aj tak viacej páči prirodzené obočie dotvorené tieňmi napríklad.
btw dnes v práci bola jedna ženská ktorá mala tak otrasne urobené mihalnice, že sa mi chcelo plakať aj za ňu... v strede viečka milion mihalníc a po krajoch žiadne , nechápem ako sa im to môže páčiť
SPolužiačka mala úplne biele obočie že ho ani nebolo vidno, išla ku kozmetičke a krásne jej ho nafarbila (a to som ako chalan proti farbeniu) vytetované obočie je fúúj
Na facebooku mi pravidelne zovrazuje reklamu na tetivané obočia od nejakej "Aďky", tie fotografie nevyzerajú nejak zle ale v reáli neviem, keď sú tie obočia spravené dobre, tak to nespoznám, takže si všímam (sú očividnejšie) skôr len tie zle spravené
chodievam ku kozmetičke, aj si ho robievam každý deň sama, strávim pri tom veľa času, čo mi neprekáža, ale skôr mi prekáža to, že keď chcem ísť na kupko alebo si dať dole mikinu a náhodou si ho kus pretriem, tak to je katastrofa. Nevydrží nič, preto som sa zaujímala o tetované, ale hrozne sa bojím, že mi to spraví zle a budem do konca života vyzerať ako po brutálnej autonehode .... O.O
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
a som proti takýmto vylepšovákom, nepáči sa mi to
btw dnes v práci bola jedna ženská ktorá mala tak otrasne urobené mihalnice, že sa mi chcelo plakať aj za ňu... v strede viečka milion mihalníc a po krajoch žiadne , nechápem ako sa im to môže páčiť