1. toť na hrudi nápis "In te, Domine, speravi: / non confundar in aeternum"
a na chrbte logo Society of Sensation:
a vyjadruje to o mne toho toľko, že sa mi to tu nechce vypisovať
2. nie, nemal som problém, ale do konca roka si asi dám tretie na predlaktie a to už bude viditeľné... ale aj tak nepredpokladám nejaké komplikácie životné
1. mám nápis, líšku a sovu. nápis má pre mňa význam v spojitosti s jedným kamarátom... líška sa mi páčila, tak som si ju dala..ale vlastne predstavuje moju dcéru, ktorej aj občas hovorím, že je líška a sova..tie tvory jednoducho milujem!!!
1. Mám dva motýle akoby lietajúce na nočnej oblohe. Rozhodla som sa pre motýle preto, lebo sú symbolom znovuzrodenia a keďže som dostala, vďakabohu, druhú šancu na život, tak sa mi to zdalo byť vhodné. Okrem znovuzrodenia sú aj symbolom krásy Podľa japonských tradícií ide o symbol duše, iné národy zase v motýľoch vidia dokonca aj lásku.
2. Tak keďže to bolo na ešte v 8. ročníku na ZŠ, tak pár vyššie postaveným sa to nepáčilo, ale čo už, nemali nič iné na výber - museli sa s tým zmieriť.
Na predlaktí mám po anglicky takým pekným písmom "ži každý deň ako by bol tvoj posledný" . Dával som si ho koli významu spojenemu s kresťanstvom teraz ma presne opačný význam Do budúcna plánujem ešte veľa keriek
2. Nemal
3. 50€
Mam vytetovane Nirvana....a sere ma nevedomost vacsiny ludi...vsetci si myslia ze je to podla kapely a pravy vyznam v skutocnosti nepoznaju co ma celkom mrzi...
Este si planujem vytetovat vlka v blizkej dobe a co ma symbolizovat to teraz nemam naladu vysvetlovat....proste mna a potom este niekedy si dam vytetovat vzorec metamfetaminu alebo "INSOMNIA"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
2: Ani nie.
3. 275 €
2. nemal
3. 0€
A tak to aj ostane.
2. nie
3.nic
Ale ked naslaham ruky planujem nejaku krasu
nie
10
nie
cca 200
2. no iba s kolegami co boli fanusikmi levskij sofija, lechu poznan a dajakrho uktajinskeho klubu..
3. do 100€
a na chrbte logo Society of Sensation:
a vyjadruje to o mne toho toľko, že sa mi to tu nechce vypisovať
2. nie, nemal som problém, ale do konca roka si asi dám tretie na predlaktie a to už bude viditeľné... ale aj tak nepredpokladám nejaké komplikácie životné
3. 100 + 140 EUR
2. nemala
3. ten nápis 60€ , líška 40€ , sova 70€
-nie
-dosť
2. Tak keďže to bolo na ešte v 8. ročníku na ZŠ, tak pár vyššie postaveným sa to nepáčilo, ale čo už, nemali nič iné na výber - museli sa s tým zmieriť.
3. Vyšlo ma to na 50+30€
-len s otcom keď sa o nich dozvedel
- dokopy 110€
2. Nemal
3. 50€
Este si planujem vytetovat vlka v blizkej dobe a co ma symbolizovat to teraz nemam naladu vysvetlovat....proste mna a potom este niekedy si dam vytetovat vzorec metamfetaminu alebo "INSOMNIA"