@joplinka Myslím si že v mojom profesionálnom smere toto bude bariéra ešte dosť dlho, zaúčavam sa robiť do 4-5 hviezdičkovej reštaurácie, hotelu, o 3 mesiace idem do Francúzska na prax do 4* a neberú tam každého stále tam je obmedzenie na tetovanie
myslím si že to dosť záleží od danej práce ale mne osobne by trebars vobec nevadilo ak by som mala potetovaneho lekara alebo učtovníka či čo ale niektorí ludia to proste riešiť budú, aj ked vlastne je to uplne zbytočné lebo o nič neide
Neviem tak minule som videla chlapíka,ktorý má 'vyšší post' povedzme..a bol potetovaný asi celý komplet..až ku krku hore a nikomu to nevadilo. Záleží na tom čo chceš robiť a akých ľudí budeš mať okolo seba..
Keď bude dakto dement tak ti nedovolí s tetovaním ani smeti znášať ak chápeš čo tým myslím..
Ale čo viem,aj veľa doktorov to má už v dnešnej dobe,ale nie na viditeľných miestach no.. hádam to bude len lepšie v tomto smere
@ivushka25 veď práve, zdieľam taký istý názor. Preto som si dala tetovanie na jeden bok, kde vlastne nie je vidieť, maximálne časť ak mám kratšie tričko a zohnem sa. Ale uvažovala som aj nad tým, že by som si dala ďalšie na lopatku, bojím sa však, že by som toho neskôr mohla ľutovať, človek nikdy nevie aká príležitosť sa mu jedného dňa naskytne.
ja mam niekedy starosti uz len z toho co mi povedia na piercing v brade a ne to este tetovanie a najviac nejake agresivne ako to mladez dneska nosi (lebka na predlakti co poznam jedneho degesa)
@joplinka Tak lopatku vies tiez celkom prekryt, horsie ked je leto a nosis tricka na ramienka ... tiez uvazujem o lopatke, ale tam radsej az po svadbe chcem dat, aby to dajak nevzeralo blbo so satami
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Keď bude dakto dement tak ti nedovolí s tetovaním ani smeti znášať ak chápeš čo tým myslím..
Ale čo viem,aj veľa doktorov to má už v dnešnej dobe,ale nie na viditeľných miestach no.. hádam to bude len lepšie v tomto smere
ak tetovanie, tak skor na mieste kde ho mozes lahko prekryt ... na predlaktia by som si nedavala radsej ... ja si idem dat radsej na chrbat ...
Preto som chcela poznať názory ostatných.
ee vobec to nemoze byt prekazka a ked si nechas vytetovat okuliare tak ta dokonca urychlene vymenuju za primatora