Závisí to od toho kde si to tetovanie dáš. Ak si ho dáš na súkromné miesto, ktoré pod oblečením nie je vidno problém by si mať nemala, ale ak si ho dáš na viditeľné miesto problém môžeš mať veľký.
No podľa toho kde chceš ísť robiť. V kdejakej fabrike je im jedno ako vyzeráš, len aby si vedela robiť. Napríklad v KII bolo na jednej linke snáď 30% tetovaných chlapov a pár báb.
Inak ak sa vidíš pri práci s ľuďmi, vo finančom sektore alebo niečom podobnom, tak si to dvakrát rozmysli, či ho chceš mať tak viditeľné, lebo tam zamestnávateľom vadia už najmenšie (odchýlky).
záleží od tolerancie zamestnávateľa.. i keď napríklad v banke je to no chance...
ale tak určite si to vieš dať tak aby ti to poprípade dlhá košeľa zakryla ja som na to myslel taktiež.. keby náhodou aby som nebol "diskriminovaný" kvôli tomu...
zalezi aj od toho ake tetovanie, kam ho davas a hlavne aka je tvoja profesia. vo fabrike za pasom to nebude riesit nikto, v nejakej kancelarii to asi tiez nikoho trapit nebude.. ale pri praci kde potrebujes vyzerat seriozne a doverihodne asi tetovanie na viditelnom mieste nebude najvyhodnejsie.
poznam ludi co sa v mladosti potetovali opiercingovali kade-tade s tym, ze ani za matku bohovu to nelutuju, ... preslo par rokov, piercy nausnicky povyberane, tetovania na pohovoroch zakryvaju..
No napríklad práca v banke alebo na polícii či už ako policajt/ka to vadi ale keď to budeš nosiť zakryté taký to vadi nemalo. Ale závisí od zamestnávateľa
už som videla aj potetovaného policajta tak hádam je to už na dobrej ceste aj u nás...ale ak ťa to trápi tak si vyber miesto, ktoré nebude problém zakryť oblečením
bude vidno,nebude tetovanie si dávam hlavne pre seba
ale keby má ten človek vykorevaný čínsky znak na krku , nejakú motivačnú kktinu na ramene alebo niečo čo má každá druhá opica tak ho nezamestnám určite
Otázka položená, ako keby si sa včera vyliahla -,-
Ono podľa mňa na Slovensku existuje väčšinou dress code na pracovisku len v podobe predsudkov, resp. benevolentnosti šéfa. Nejaké ucelené, prípadne písané pravidlá prichádzajú takmer výlučne so zahraničnými spoločnosťami a ich vnútornou politikou.
V pozícii orientovanej na výkon a kontakt s ľuďmi, čiže finančníctvo, manažment, obchod, televízia atď, s potetovaným rukávom veľmi nepochodíš.
Inak ale pozorujem, že Slovensko je na tom naozaj veľmi dobre, čo sa týka pracovných príležitostí pre tetovaných/whatever ľudí, na západe existuje XY profesií, v ktorých si človek nemôže nafarbiť vlasy na červeno.
V tomto je Slovensko este dost za opicami by som povedal. Pomaly sa to prelamuje ale velmi pomaly...
Na Zapade uz je to v pohode, aj v Banke uvidis dotetovanych ludi, uradnicky po 40 si davaju piercingy... Ak chces ostat na Slovensku, tak si radsej nedavaj...
@nnatka vojaci môžu byť potetovaní len nie na predlaktiach alebo teda tak aby nevytŕčalo spod rukáva krátkeho trička. tak to funguje u nás, mám kamoša na vojenskej škole a tetovanie má na ramene a lopatke
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
videl som uz zenu s tetovanim cez celu ruku robit v kaviarni/v obchode s obuvou
kamarat robi napriklad v londyne v restauracii trinity s tetovanim a nemali ziaden problem zamestnat ho
Inak ak sa vidíš pri práci s ľuďmi, vo finančom sektore alebo niečom podobnom, tak si to dvakrát rozmysli, či ho chceš mať tak viditeľné, lebo tam zamestnávateľom vadia už najmenšie (odchýlky).
ale tak určite si to vieš dať tak aby ti to poprípade dlhá košeľa zakryla ja som na to myslel taktiež.. keby náhodou aby som nebol "diskriminovaný" kvôli tomu...
ty vies
ale viem ako si to myslela.
@vlcica1989 tak to keď už aj policajt si dovolí, ale čo vojaci, záchranári, doktori?
ale keby má ten človek vykorevaný čínsky znak na krku , nejakú motivačnú kktinu na ramene alebo niečo čo má každá druhá opica tak ho nezamestnám určite
Ono podľa mňa na Slovensku existuje väčšinou dress code na pracovisku len v podobe predsudkov, resp. benevolentnosti šéfa. Nejaké ucelené, prípadne písané pravidlá prichádzajú takmer výlučne so zahraničnými spoločnosťami a ich vnútornou politikou.
V pozícii orientovanej na výkon a kontakt s ľuďmi, čiže finančníctvo, manažment, obchod, televízia atď, s potetovaným rukávom veľmi nepochodíš.
Inak ale pozorujem, že Slovensko je na tom naozaj veľmi dobre, čo sa týka pracovných príležitostí pre tetovaných/whatever ľudí, na západe existuje XY profesií, v ktorých si človek nemôže nafarbiť vlasy na červeno.
Na Zapade uz je to v pohode, aj v Banke uvidis dotetovanych ludi, uradnicky po 40 si davaju piercingy... Ak chces ostat na Slovensku, tak si radsej nedavaj...
musím si to nejako vykompenzovať nie?